Je výhodné mít veliké výhody


Je výhodné mít veliké výhody, za vším zde jsou výhody, kolem nic se zde vše točí, těžko je získáváme a snadno o ně přicházíme. Je to zde hra o boj o to co milujeme a potřebujeme, uspěje ten kdo má výhodu nebo výhody, abychom zde mohli spokojeně naplno žít, musíme veliké výhody i mít a tak je zde existenční závislost na výhodách která se podobá závislosti na pití a jídle.
Výhody nejsou problémem jenom u jednotlivce ale i u podniků a národů, tam kde je život tak je i závislost na výhodách, klasickou výhodou zde je; velikost, inteligence, informace, síla, vztahy, rychlost, přizpůsobivost, jistota, sláva, důvěra, atd. Člověk je ve výhodě oproti ostatním živým systémům a tak může na mnoha živých systémech snadno parazitovat a má se zde dobře, bohužel toto parazitování překračuje snesitelné hranice a následkem je narušení ekosystému.
Výhody tedy nesmějí překročit snesitelné hranice, protože následkem je veliká krize, jde zde zejména o veliké ekonomické a mocenské rozdíly mezi politickou elitou a pracující lůzou, která se díky velikým neoprávněným výhodám elity, dostala do veliké dlouhodobé krize. Je to obrazně jako s pitím alkoholu, musíme si dát veliký pozor, abychom se neopili a tím si veliké problémy nezpůsobili, to že se elita opíjí často výhodami a potom dělá mnoho velikých chyb, to je ten největší problém současné civilizace.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy