Kontrolovat a likvidovat


Aby vše zde správně fungovalo, musíme kontrolovat a likvidovat, jakmile zde není kontrola a likvidace toho co je chybné nebo nekvalitní tak se systém dostane rychle do krize a je jedno jestli jde o systém; ekonomický, politický, počítačový, informační, technický, atd. Kontrola je obrazně síť, do které se chytá to co je chybné nebo nekvalitní aby se to mohlo zlikvidovat, tak jako kontrolujeme a likvidujeme chyby v textu, který napíšeme tak musíme i kontrolovat a likvidovat lidi jiné cesty pro nás není.
V přírodě je kontrola a likvidace samozřejmostí a proto příroda i dokonale funguje, jakmile zde v něčem není kontrola tak to nefunguje, nestačí kontrolovat jenom výrobky a služby musíme i kontrolovat lidi, na to jak myslí a konají. Jelikož se člověk na kontrolu lidí nehodí, je nutné vyrobit kontrolní roboty a automaty a díky nim se zajistí globální kontrola a likvidace u všech lidí na světě bez výjimky.
Nejsme tak bohatí, abychom si mohli dovolit mít na světě nekvalitní lidi, se kterými je zde i mnoho problémů, protože nejsou kvalitní a tak parazitují na společnosti. Jaký je člověk taková je i společnost, pokud se společnost skládá jenom z nekvalitních lidí, co mnoho chybují tak následkem je svět ve kterém nemá život smyl protože nekvalitní lidé proměnili tento svět v nekvalitní ubohý blázinec, kde nikdo není normální.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy