Kvalitní prezident republiky je iluze


Kvalitní prezident republiky je iluze, z dálky může prezident vypadat kvalitně, ale z blízka poznáme, že on kvalitní není a že je to ubohý zmetek, který na nás sobecky parazituje. Dokázal by některý prezident přistát se stíhačkou na letadlové lodi, nebo dokázal by některý prezident napsat počítačový složitý program, dokázal by některý prezident porazit šachový profesionální program v silném počítači, atd.
Jak je to možné že se na vysoké funkce prezidentů a řiditelů dostávají nekvalitní ubožáci, kteří mnoho chybují a tím do krize systém dostávají? Zde se dostáváme k jádru problémů u našeho systému, celý problém je v dezinformacích, už po mnoho tisíciletí zde jsou dezinformace a tak neznáme pravdu, což vede k tomu, že mnoho chybujeme.
Jakmile zmizí mezi lidmi mocenská a ekonomická rovnost tak zakrátko zde jsou i dezinformace, které používají ti, co zde mají veliké výhody, aby si tyto výhody udrželi co nejdéle! Klasickou učebnicí dezinformací je Bible, v této knize je obrovské množství svatých dezinformací, kterým věří obrovské množství naivních lidí a to umožňuje ideologické elitě to, že z lidí dělá snadno pracující lůzu.
Na počátku zde nebyl Bůh, který by vše stvořil, vše zde vzniklo díky situaci, ona zde všemu kraluje a trestá ty, co nemyslí a nekonají podle situace, ve které se nacházejí, správnou vírou je zde věřit jenom tomu co si důkladně prověřím a ničemu jinému zde nevěřit! Víme, že sekty svým stoupencům násilně přeprogramují mozek a učiní z nich duševní mrzáky, nevíme ale, že to samé zde dělá celá sobecká společnost po celý náš život a tak je kulturní svět plný duševních mrzáků, díky nejrůznějším dezinformacím, kterými jsme neustále obklopeni.
Největší lež je, že ten kdo poctivě slouží společnosti, se zde má dobře, dobře se zde ve skutečnosti mají jenom ti, co nemají charakter a cit, jde zde o jedovaté hady ve společenském oblečení, neboli jde o prezidenty a řiditele. Čím větší ideologickou kurvou v tomto tržním bordelu budeš, tím větší funkci ve vládě zde i mít budeš, čím větší je zde ekonomická nerovnost mezi elitou a lůzou, tím větší je zde i ekonomický bordel.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy