Lék na nemocné myšlení


Jestliže je tvoje myšlení nemocné je nemocné i tvoje tělo a tak máš problémy, pokud je myšlení všech lidí nemocné je nemocný celý svět a je zde globální ekonomická a politická krize spojená s bídou a nezaměstnaností. Vše to jsou jenom příčiny a následky, prvotní příčinou je naše myšlení, kolem něj se točí svět, ve kterém žijeme a pokud mají lidi na světě problém se svým nemocným myšlením, hledají logicky i správný lék na nemocné myšlení aby se uzdravili a měli zase zdravé myšlení a tím skončila i světová krize.
Nemoc přichází s nedostatkem existenčních zdrojů, pokud myš v bludišti nemá zdroj informací jak se dostat z bludiště, tak myšlení myši onemocní a myš má problémy. Funguje to co má jisté existenční zdroje, závislost na zdrojích je pevným bodem života a lékem zde jsou jenom zdroje, které dokážou odstranit nemoc u těla i duše, pro tělo je zdrojem pití a jídlo pro duši jsou zdrojem informace a programy.
Jestliže je myšlení jedince nebo národa nemocné je to díky tomu, že zde je nedostatek zdrojů informací a programů, mnohdy jsou kvalitní informace a programy nahrazovány nekvalitními informacemi a programy, tak jako je třeba kvalitní jídlo a pití nahrazováno nekvalitním jídlem a pitím. Zde se dostáváme k přeprogramování myšlení pomocí dezinformací, kdy je úmyslně sobecky člověku nebo národu zablokován přístup ke kvalitním informacím a programům, a místo nich on dostane jenom nekvalitní informace a programy.
S nemocnými lidmi je možné snadno manipulovat a tak na nich i parazitovat, zlo koná ten, komu to přináší výhody, aby zde mocná a bohatá elita měla nadbytek toho, co miluje a potřebuje, tak sobecky uvrhuje do nedostatku pracující lůzu. Tam kde není mocenská a ekonomická rovnost tam jsou i problémy s nemocným myšlením a následkem je ekonomická a politická globální krize spojená s; nezaměstnaností, bídou, kriminalitou, drogami, fanatismem, sektami, mafiemi, korupcí, atd. Lékem je zde jenom mocenská a ekonomická rovnost, jak si to zde uděláme takové to zde i budeme mít, cesta k rovnosti je plná překážek a problémů, protože sobecká elita si nepodřízne sama dobrovolně větev, na které sedí!

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy