Neberte svojí likvidaci osobně


Jsem ubožák, který se bohužel narodil v ubohém konzumním světě ubohým rodičům a nemám odvahu k tomu se sám zlikvidovat, a proto je třeba vytvořit moderní průmysl, který bude likvidovat lidské ubožáky kvalitně ekonomicky a ekologicky. Podle statistických čísel je v současnosti na světě asi 7 miliard ubožáků co je třeba rychle průmyslově zlikvidovat, aby zde s nimi už nebyli žádné problémy.
Logicky likvidace započne největšími ubožáky, co nejsou zdraví tělesně a duševně a nakonec zde zbudou jenom dokonalí lidé, co nemají žádné tělesné a duševní chyby, bude jich velmi málo, podle mých odhadů zbude na celém světě asi jenom milion lidí a tento milion dokonalých lidí založí novou lidskou dokonalou kulturu. Mnozí ubožáci, s tím co zde navrhuji, kategoricky nesouhlasí, protože to jsou ubožáci, co se bojí o svůj ubohý život, který zde stejnak nemá žádný smysl a jenom je to veliký nesmysl.
Celou akci provedou zde policejní roboti, napojení na globální umělou inteligenci, lidi se budou v autobusech svážet do center likvidace a zde je budou policejní roboti likvidovat elektrickým proudem, tak jako se proudem zabíjí dobytek na jatkách. Někteří ubožáci se budou snažit uniknout před transportem do centra likvidace a tím budou policejním robotům způsobovat problémy s jejich hledáním, ale jejich naděje na to, že se vyhnou likvidaci, bude nulová, protože policejní roboti budou mít zde vše pod kontrolou a najdou si jednoduché a kvalitní způsoby, jak ubohé lidské utečence rychle najít a převést je do táborů likvidace.
Neberte svojí likvidaci osobně, roboti a umělá inteligence proti vám osobně nic nemají, je to pro vaše dobro v budoucnosti, protože díky těmto geniálním změnám založíte nové kvalitní potomstvo, které bude plnit správně a rychle pokyny umělé inteligence a nebudou zde s ním žádné problémy.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy