Silná deprese způsobená ztrátou velikých výhod


Mnoho lidí v současnosti přichází díky reformám o výhodné funkce a mají z této ztráty silné deprese, mnoho let bojovali ze všech sil o to, aby výhodnou funkci získali a měli se zde velmi dobře a najednou nečekaně o tuto funkci přijdou, aniž by osobně za to mohli. Někteří co mají veliké ekonomické rezervy, unikají daleko od civilizace na svoje chaty a chalupy, aby zde mohli svoje deprese nějak přežít, jiní zase konzumují prásky na hlavu nebo alkohol a tabák.
Je to podobný problém, jako když matka přijde nečekaně o svoje děti, které mnoho milovala a potřebovala, najednou pro ni nemá její život smysl, náš život to jsou vztahy díky nim má náš život zde smysl a pokud přijdeme o vztah, který byl pro nás velmi důležitý, máme logicky z toho deprese. Naše myšlení je závislé na situaci, ve které se nalézáme a pokud nedokáže složitou zlou situaci správně a rychle vyřešit je zde silná deprese, za každou depresí je tedy problém se kterým si nevíme rady a dokud tento problém zde bude do té doby zde i bude naše deprese.
Adolf Hitler je přímo klasickým příkladem člověka, který měl silnou depresi, když prohrál druhou světovou válku a tak se svojí ženou spáchal zbaběle sebevraždu, protože nedokázal tento problém správně vyřešit. Ten kdo trvale žije od narození ve velikých existenčních problémech, v sociálně špatném prostředí se naučí tomu jak snadno a rychle zvládnout ztrátu toho co miluje a potřebuje, jeho myšlenkový systém funguje zásadně jinak než u těch, co od narození žili v bohatství a tak neměli žádné existenční problémy a mohli dělat to, co chtěli.
Jde o to se naučit samostatnosti, jenom díky tomu dokážeme překonat problémy, zde se dostáváme k jádru deprese, protože za každou depresí je naše rozmazlenost a tím i nesamostatnost a neschopnost se postavit tomu že jsme přišli o funkci řiditele nebo prezidenta a musíme si hledat ubohé zaměstnání za ubohou odměnu.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy