Starý Václav Klaus je nemocný


Jestliže je někomu 70 let je logicky starý a tím je i nemocný, stáří působí na každého člověka je to nemoc, na kterou se vždy umírá a lék na tuto nemoc zde není. Je to chyba v zákoně, že on umožňuje starým lidem, aby byli ve vedoucí státní funkci, i když už vzhledem ke svému stáří nemohou splnit náročné úkoly vysoké státní funkce. Je třeba už konečně dát do zákona, že ve vysoké státní funkci nemůže být starý člověk, nejlepší by bylo dát do zákona, že ve věku 55 let bude život každého člověka na světě pomocí eutanazie ukončen, věk 55 let jsem odvodil od zákona, kdy lidi od věku 55 let mají prodlouženou dobu na hledání nového zaměstnání, protože jsou staří a zaměstnavatelé o ně již nemají zájem. 
Takto by státy ušetřili veliké peníze na důchodech a na zdravotní péči o staré lidi. Náklady na staré lidi jsou natolik veliké, že následkem je globální krize u ekonomiky a politiky. Jeden den Václava Klause stojí náš národ 2 000 000 Kč a nezaměstnaný člověk má na jeden den 100 Kč. Pokud bychom na celém světě pomocí eutanazie eliminovali všechny lidi, co jsou starší 55 let tak by okamžitě ekonomická a politická krize skončila. 
Potom bychom začali pomocí eutanazie likvidovat lidi, co jsou nekvalitní a proto nepracují a neplatí státu daně, prostě je to jenom otázkou čistoty kdy se musí všechna špína uklidit, aby zde nepřekážela a bylo zde čisto jako v přírodním ráji. Nejsme tak bohatí, abychom si mohli dovolit mít ve vysokých státních funkcích staré a nemocné lidi, co už na svojí práci nestačí a jenom zabírají sobecky místo lidem co jsou mladí a pracovití.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy