Strach z nás dělá ubožáky


Mnoho nemocí je zde díky strachu a je nemožné těmto nemocným systémům pomoci, protože se ocitli v začarovaném kruhu a nemají odvahu z tohoto kruhu uniknout. Pokud strachem onemocní většina lidí, jedná se už o nemoc u podniku nebo u národa, zde je snaha o pomoc zbytečná a naivní, jenom čas může dokázat s tímto strachem bojovat. 
V současnosti je zde veliký strach z bídy a nezaměstnanosti, tento strach umožňuje elitě snadno manipulovat s chudými lidmi a dělat si s nimi cokoli. Strach to je špatná zkušenost, u které nechceme, aby se tato špatná zkušenost opakovala a tak se bojíme hadů, anebo se bojíme zubaře. 
Strach je dobrý sluha a zlý pán, jak to učinit ale, aby nám strach sloužil a nevládnul? Díky bohu se smát sviním mohu, tak to je že ten druhý svině je. Pokud si budete tuto meditaci často opakovat, tak se zbavíte svého strachu z lidí, co se snaží z vás učinit ustrašené ubožáky. 
Jakmile někdo konzumuje drogy, stává se z něj svině, která se snaží druhým lidem nahnat strach a učinit z nich svoje otroky co je budou poslouchat jako otroci. Tam kde existuje trest, tam existuje i strach z trestu, je snadné trestat a je těžké změnit systém tak, aby zde nemuselo být neustálé tvrdé trestání a tím zde nebyl ani strach, který z lidí dělá ubožáky, co jsou závislí na; výhodách, moci, bohatství, slávě, jistotách, drogách, autoritě, atd.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy