Virtuální zmetky je třeba eliminovat


V současnosti je internet přeplněn virtuálními zmetky, které vytvořil ubohé sobecké svině, aby ukázali, že mají v hlavě nasráno a že se nezmůžou na kvalitní optimalizované blogy a stránky. Je třeba už zavést systém, který bude automaticky tyto ubohé stránky a blogy automaticky eliminovat aby zde bylo čisto a návštěvníci internetu byli spokojení. 
Z díla se pozná tvůrce, a pokud je tvůrcem člověk, který; kouří, pije alkohol, pije mnoho kafe, tak má v hlavě nasráno a podle toho i vypadají jeho stánky nebo jeho blogy. Za vše může prostřední, ve kterém lidé vyrůstají, toto prostředí je nepřirozené a plné hmotné a duševní špíny logicky podle toho i vypadají blogy a stránky na internetu. 
Základním problémem je to že svaté ideologické dezinformace proměnili lidi v sobecké svině, co myslí jenom na veliké koryto. Díky bohu se smát sobeckým sviním mohu, tak to je že ten druhý sobecká svině je. V této čisté meditaci je cesta k tomu že ten kdo na internetu vytvoří virtuální zmetek, jej z internetu odstraní nebo jej opraví tak, aby to byla profesionální stránka, která bude lidem mnoho sloužit. Pomoci lze jenom tomu, kdo o pomoc požádá a potom poslechne rady toho, kdo mu chce pomoci s tím že jeho stránky nebo blogy jsou virtuální zmetky.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy