Vražedná deprese


Deprese patří k životu tak jako naše myšlení, problém nastává, pokud nemáme depresi pod kontrolou a začne s námi manipulovat jako s ubohou loutkou a proměňovat pomalu a jistě náš život v ubohý duševní očistec. Deprese je jako chřipka, napadá taky lidi, kteří jsou duševně slabí a nedokážou se jí bránit, tak jako je v zimě u lidí běžná chřipka, tak i ve špatném prostřední, plném nenávisti a škodolibosti, kde musíme dlouho žít, jsou časté i naše deprese.
Deprese zabíjí nepřímo tím, že nás nutí dělat to, co bychom jinak nedělali a tak díky depresi konzumujeme léky na deprese nebo drogy, často se uklidňujeme jídlem a tak tloustneme a tloušťka nás taky zabíjí nemocemi, někdo díky veliké depresi i spáchá sebevraždu. Je vůbec nějak možné s tímto depresivním starým problémem něco učinit, aby nás už deprese tolik nezabíjela tělesně a duševně?
Jediná možnost je v tom oddělit muže od žen a rozmnožování našeho druhu realizovat tak že se vyberou nejlepší muži a nejlepší ženy k rozmnožování našeho druhu a tím se odstraní degenerace a přelidnění. Po narození se budou děti vychovávat internátně a pohlaví budou od sebe oddělená, takže za celý život zde nikdy u nikoho nebude osobní kontakt s opačným pohlavím.
Optimální by bylo, pokud by se třeba severní a jižní Amerika vymezila pro muže a zbytek světa by zde byl jenom pro ženy, Austrálie by se vymezila pro rozmnožování dětí a výchovu dětí ve škole. Proč je pro člověka opačné pohlaví velikým zdrojem deprese, když pro zvířata není opačné pohlaví zdrojem deprese? Problém je zde veliká inteligence u člověka a díky této veliké inteligenci je zde ve vztahu mezi mužem a ženou mnoho problémů které způsobují deprese, manželství v civilizaci není nebe ani peklo, ale je to očistec.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy