Vymývání mozku dezinformacemi je nakažlivé


Vymývání mozku dezinformacemi je nakažlivé jako chřipka a stejně nebezpečné jako chřipka, začíná to pohádkami a končí to politickými sliby a reklamou. Je vůbec možné se nějak bránit před tím, abychom neměli vymytý mozek a někdo s námi snadno nemanipuloval? 
Kdo jsou vlastně ti, co se snaží druhým lidem profesionálně vymývat jejich mozek? Většina lidí si myslí, že jde jenom o sekty a jejich vůdce ale z hlediska statistiky se zde jedná jenom o bezvýznamné 1% těch, co se snaží lidem vymývat mozky, a 99% profesionálů má vysokou školu a chodí do zaměstnání, kde jsou dobře placení, za profesionální vymývání mozků. 
Čím více se člověk vzdaluje od přírody, tím více má i kulturní civilizací vymytý mozek a stává se z něj otrok kulturní civilizace. Jelikož má většina lidí na světě mozek kulturní civilizací dokonale vymytý, tak se stává závislá na konzumaci návykových silných drog, které vytvářejí v mozku iluze, že je vše v pořádku. 
Nejhorší je, že dochází k tomu, že už sami sobě mozek systematicky vymýváme, protože je to pro nás výhodné, dostali jsme se od začarovaného kruhu, a není zde nikdo, kdo by nám ukázal cestu ven z toho kruhu. Vše je o tom pochopit kdo je to ten druhý a musíme tuto informaci uložit do našeho podvědomí. 
Díky bohu se smát sviním mohu, tak to je že ten druhý svině je. Ten druhý je svině a je jedno, jestli ten druhý je; prezident, řiditel, papež, král, císař, lékař, celebrita, učitel, atd. Od sviní musíme očekávat jenom samé sviňárny, nesmíme se nechat oklamat humanitními maskami, které svině často nosí, a musíme znát jejich humanitní skutky, protože slova mohou klamat a skutky klamat nemohou.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy