27.Červenec 2009
Autor: GameWorld v 17:19
Krátky popis:
Video sestřihané ze hry Sniper Elite, vytvořeno pro gameword klanem SSE


Článek:
Video ke hře Sniper Elite Sniper_Elite_01.mp4 ( SSE^HejplikCZ )


První film, který byl vytvořen Františkem Hejplíkem a herním magazínem. Tento film jsme vám slibovali na měsíc Červen a to také plníme. Také jsme se zeptali na Tvorbu tohoto mini klipu ze hry Sniper Elite!


Co tě vedlo k vypracování toho filmu?


Hledal jsem způsob, jak spopulárnít hru Sniper Elite. Rozmlouval jsem z mnoha hráči, kteří si libovali ve hrách „ Call of Duty a Counter strike“ a zjistil jsem, že tito hráči podstatě ani neví, že taková hra existuje a že Sniper Elite se dá hrát i pomocí Multiplayeru. Chtěl jsem sice ve filmu více ukázat multiplayer, ale z časové tisni to nebylo možné. Proto jsem se rozhodl film sestříhat ze SinglePlayeru.


Co si myslíš o GameWorldu?


Určitě si něco myslím, protože názor má většina lidí. Každý si vždy udělá posudek dle svého. Rozhodně GameWorld svou myšlenkou a pojetím je originální. Přesto, že existují servery a portály ze stejným zaměřením, přesto shledávám jeho největší přínos tohoto projektu v netradičním a v kreativním pojetím obyčejných lidí jako jsem já a ostatní čtenáři. Doufám a přeji vám, aby se vám herní magazín rozrostl v projekt, který v duchu chcete dotáhnou dál než kde momentálně herní magazín je! Hodně štěstí


 



0 Komentáře: