28.Červenec 2009
Autor: GameWorld v 19:34
Marvel Ultimate Alliance 2


Něco pro začátek


Určitě každý z nás, měl v oblibě nějakého, z těch Superhrdinů. Pro někoho to byl Hulk nebo Spider-man či Iron-man. V této hře jménem Marvel Ultimate Alliance 2, se vám ukáže 24 Superhrdinů z různých filmů, které stvořil sám Marvel. Za každého hrdinu si můžete zachraňovat, zabíjet a další věci co ke hraní a Superhrdinství patří. Dál o hře v následující recenzi.




Recenze


Komiksy se řítí z jedné strany a když se jim chcete vyhnout, tak se na vás řítí i z druhé strany. Minulý díl se taky vyvedl a druhý díl bude ještě lepší. Hra Marvel Ultimate Alliance 2 se chystá na vydání 1.8.2009, ale i tak vám o tom pár věcí povím. Pár věcí o minulém díle. Dr. Doom se snaží pokořit svět a vy jako obvykle se této události snažíte zabránit. Ve hře byli skvělé, vtipné hádky, kde se hrdina a padouch handrkují a pak si to stejnak rozdají na život a na smrt. Tohle doufám zůstane i v druhém díle.
Hra není vůbec podle filmů a ani podle komiksů, ale vývojáři si dali záležet a vytvořily si to podle sebe. S.H.I.E.L.D. tak se jmenuje brigáda všech Superhrdinů. Mají i vlastní „klub“ kde se po každé vydařené akci vrací. Hra obsahuje 24 Superhrdinů a mezi nimi si můžete vybírat. Hrdiny budete mít z různých filmů jako je třeba Fantastická čtyřka, X-meni i Spider-man. Každý hrdina má své schopnosti a jinak zabíjí.


Příběhem se stane válka Superhrdinů, kteří jdou sami proti sobě. Své tými můžete určit jakkoli, akorát zástupce Iron-man a Kapitán Amerika se nedají změnit. Iron-menovi můžete dát třeba Wolverina a Kapitánovi Americe zas Spider-mana. Ve hře si do každé mise vyberete 4 Superhrdiny a ovládáte pouze jednoho z nich, ale když se vám nehodí tak si ho překliknete.
Každý Superhrdina má své schopnosti. Ve hře je možné je promíchat s dalšími Superhrdiny a když se do toho vloží všichni čtyři je z toho peklo, ze kterého zločinec či padouch nemá úniku. Ve hře se také sbírá experience, která vám pak dá vyšší level. Když se dostanete na vyšší úroveň tak si můžete vylepšit vaše schopnosti nebo naučit nějaké nové. Hra na nás chystá multiplayer, který bude doufám lepší než v Marvel Ultimate Aliance když tam byl taky super.





Shrnutí


Věřím, že vývojáři Raven Software nic nepokazí. Grafika postav a map i jejich detaily jsou až neskutečné. Držím jim palce a doufám, že se máme na co těšit.


 



0 Komentáře: