29.Červen 2008,02:45
Už zase odešel rok s rokem, lidstvo utrpělo pokrokem, jako každý rok, pořát dokola tak jako ponoci je ZASRÁNO.
No jo už je to zase tady, zase máme my všichni "studenti", sve volno, až na vyjimky co se tlači do reparátů. A vysokoškoláky. Tak i já už sem zase o ročnik dál, zase mám pocit že sem si nic neodnesl a zaseví že prazdniny budou v dusledku promarněné.
Dloho sem nepsal ikdyž toho bylo hodně od posledniho článku Byl nejaký ten koncert, nejaký neuspěch, žádný velký úspěch. V kětnu sem si zajel s oddílem na vltavu. Což by chtelo samostatný článek, ale na ten už je pozdě. Začal sem ukusovat autoškoly. Prostě klasika.

Ale očem sem chtěl psát je Pátek 27.6. Kdy sem se nechal ukecat abych s spolužáky vymetl stodolní, kdo viděl profil asi ví že pro me tam toho moc neni. vpodstate asi 3 hospůdky. no tak sem s kolegou zasedl do supportu, popíjel radíky tequilu. a čekal na příjezd ostatnich. Stema sem dal řeč, zašel doslova nahlednout do magiki, potkal pár známych od každeho upil neco vodky a zapadl zase do věrneho El tequla music cafe baru (supprot) a pokračoval v radících, ale na řad přišel Jegr, sqele bylini po obědě ale na chlastaní nic moc, hlavne na kocovinu :-D  3jegry obal na cd jako výhra, a pár piv. udelalo svoje a ja se pomalu šoural domů.

Takže kdo jste si to přečetli tak ste zjistili že sem vynechal seznámeni s dvema slečnama se kterýma sesm popíjel. a konec druhý den kdy sem spal 5hodin pauza a pak dalšich 9 hodin ve vaně :-D btw voda byla ale teplá :-D

A kdo se dočetl až sem ten se asi moc nudil a chtělo se mu luštit hromadou gramatikých chyb.
diky za schovívavost

A tak nechlastejte zbytečne. stoji to moc penez
 
vložil: GuardianOfMortality
Permalink ¤


0 Komentáře: