12.Srpen 2007,10:56

Zeptej se chlapa: Pannu či zkušenou milenku?

Čtvrtek | 19. 7. 2007

Zajímá vás, jaký mají muži pohled na ženy? Co si o nás myslí? Chcete znát mužský pohled na věc? Vybrali jsme pro vás čtyři muže, kteří vám budou pravidelně a rádi odpovídat na vaše záludné otázky!

V pravidelné rubrice Zeptejte se muže... se dozvíte vše co potřebujete.

Své dotazy můžete posílat na email zeptejsechlapa@centrum.cz a naše redakce je bude postupně uveřejňovat.

Tentokrát se ptá čtenářka Pavlína:
Je pro vás nějak důležité, jestli má žena více či méně sexuálních zkušeností?

Josef, 50 let, podnikatel
Když už člověk nějaké zkušenosti věkem nabere, "umění" partnera zas až tak důležité není. Nicméně v době mých sexuálních objevů šlo o zcela zásadní otázku. Vrstevnice měly trochu problém, co s odrostlými postpuberťáky a tak u mě na vrcholu všeho poznání stála (a ležela J) zkušená žena, vdaná, o deset let staršíto se to studovalo! Všem klukům kolem osmnácti vřele doporučuju!!

Marek, 35 let, státní úředník
Ač se to některým dámám možná bude zdát povrchní, od jistého věku je podle mě sexuální zkušenost určitě důležitá. Je to sice velmi individuální, ale ze zkušenosti vím, že "nabídka kvalitního sexu" většinou splňuje očekávání tehdy, když ona dotyčná ví, o čem to je a jak si to náležitě užít. Romantika je sice krásná věc, ale nahradit sex jaksi nedokáže. Na druhou stranu, na své neohrabané sexuální začátky také rád vzpomínám.

Petr, 30 let, hudební manažer
Nemyslím si, že je až tak zásadní, zda má žena více či méně sexuálních zkušeností. Ovšem když je má, je to příjemné. Rád vzpomínám na své sexuální začátky, bylo to objevování něčeho nového a dosud nepoznaného.

 Adam, 19 let, student
Jako 19letý studentík začínám chápat rozdíl mezi zkušená a nezkušená. Ach ano. Zjistil jsem, že díky svému mládí se stávám atraktivním i pro ženy středního věku. Což je fajn, i když ne, že bych tuto skupinu nějak vyhledával, spíše naopak. Ale jestli si mám vybrat, zdali být v roli zajíčka nebo rovnocenného partnera, říkám na rovinu, že je mi to jedno. P.S: Zoufalé manželky, prosím nevolat. Díky, váš Adam.

 

Autor: Lu (centrum.cz)

 
vložil: Guidance
Permalink ¤ Zdraví, vztahy, sex ¤


0 Komentáře: