06.Leden 2009,22:21

Australanka podpálila nevěrnému muži pohlaví

foto: Profimedia

Soudv australském Adelaide obvinil 44letou Rajini Narayanovou z vraždyjejího manžela. Žena muže omámila, jeho pohlaví polila hořlavinou azapálila. Muž na následky svých zranění po měsíci zemřel. Oheň serozšířil na celý dům a způsobil velkou škodu.

6. 1. 2009 10:02 - ADELAIDE

Ženase brání, že svého manžela Satishe nechtěla zabít, nýbrž jen potrestatza údajnou nevěru. Když muže zapálila, manžel vyskočil z postele,přičemž zavadil o lahev s hořlavinou a oheň se rozšířil.

Žena sek činu přiznala hned sousedům s tím, že si myslela, že manžel jí bylnevěrný. „Chtěla jsem jen popálit jeho penis, aby patřil jen mně anikomu jinému. Nechtěla jsem, aby to takto dopadlo,“ řekla Narayanová.

Tragickáudálost se stala počátkem prosince. Oheň se rozšířil po domě a způsobilškodu za milión australských dolarů (14 miliónů korun).

Naraynovábyla původně obviněna ze žhářství a nebezpečného ohrožení také životůsvých tří dětí, které se v době incidentu rovněž nacházely v domě.Poté, co Narayan minulý týden zemřel, byla obvinění překlasifikována.

 
vložil: Guidance
Permalink ¤ Zdraví, vztahy, sex ¤


0 Komentáře: