Ne, newadí mi to!   28.Říjen 2008


Malinko trapnej blog. Ale víte co??
Wůbec mi to newadí.

Jsem pyšná na to, že mám svůj wlastní trapnej blog. Jsem asi uplně vyjeblá, ale jsem na to pyšná. Mám takovej ten pocit, že ted by mě nic neudělalo šťastnou, ale zároveň by mě ani nic nedokázalo dostat na dno..nevím jak to popsat..Skoro jako kdybych zastawila wšechno cítění..omg bacha..potřebuju na záchod..tak všechno cítění zrovna ne no, ale jsem na dobré cestě..ne??
Bezduchý kecy jsou moje záliba. Že by další úchylka do sbírky?? Budu to muset zapsat do kolonky INTIMNĚ. Ale to ne, to by si to zase všichni přečetli. Ee, to by nebyl dobrej nápad..deníček si taky nevedu..začnu.

Wčera jsem si uvědomila, že jsem ve swém životě úplně zapoměla na Eminema. Hrozně mě to wzalo, Eminem, Eminem, Eminem je Eminem!! A já zapoměla na jeho rep..nebo rap??....jdu to napravit, musím si to pustit..
Bože já už přešla taky všechny styly..zastawila jsem se na D´n´B...přes hip-hop, gothiku, techno, disco..moment, discu ještě konec není.

Ted jsem přišla na to, kdo by mi zprawil náladu...hm....wsuwka. Napíše mi?? Napíšeš mi?? Nenapíšeš. Kdybych věděla kterej debil ti ten mobil ukradl, zabila bych ho. Já. No. Dobrej vtip.

Proč není všechno jako dřív, proč vždycky všechno skončí. Začne sice něco novýho, ale přestat vzpomínat na to starý nejde.

Leoš Mareš. Ó, toho je nejlepší poslouchat v depresích. Wážně. Myslíš, že ne??

Neuděláš nic.





napsal/a: HeY.cOzE 15:05 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář