« Domů | Epitaf » | This is the end.. » | Vzpomínám..Na Tebe » | Chybíš mi.. »

This is the end..

To,čeho jsem se opravdu dlouho obával nadešlo..
Myslím tím konec naší lásky, našeho překrásného vztahu a troufnu si říci,že i do jisté míry lásky životní.
V posledních pár týdnech se mi stalo tolik nepříjemného, že jsem častokrát uvažoval, jak vše ukončit. Věděl jsem,že jsi tu Ty a byl jsem přesvědčen, že jsi šťastná, že můžeme být znovu spolu.I když to přineslo jistou oběť, která Ti sice vedla k prospěchu, ale mě namáčela do lázně z kyseliny a rozežíralo mě to den co den.. Byli jsme opravdu hodně šťastný pár a nic v životě pro mě nebylo tak těžké rozhodnutí, jako to, které jsem udělal před několika chvílemi. Nevím, co ti na to odpovědět.. Jen,že jsem zase prázdný, jako jsem byl předtím.. Opět sám, budu hledat a budu doufat, že to od teď bude mezi námi jen lepší..
Vždy jsem se snažil Ti dát to nejlepší, co jsem mohl.. Byla jsi skromná a nic jsi nikdy nechtěla
. Už jen za tu skromnost jsem měl pocit, že si zasloužíš všechno, po čem zatoužíš a já měl být tím,kdo Ti to dá.. Vždyť, s Tebou jsem byl šťastný, i když se něco nevyvedlo.. To místo, ten čas, ta osoba vedle mě..
Vždy jsi věděla, jak mě rozesmát, jak mě udělat šťastným.. V poslední době, ale, jako bys to zapomněla a já hledal řešení, i když jsem věděl, že sám stejně nic nevyřeším a Ty to řešit nechceš.. Raději se schováš a počkáš, až ta bouře přejde..
Ležím tu v posteli,cítím Tvou vůni z mých polštářů a matrace a chybíš mi.. Chybíš mi tak moc, že se s Tebou musim rozejít, abych se netrápil a tím netrápil i Tebe.. To, že na mě nemáš náladu, už vím nějakou dobu.. Nic s tim neudělám..
Hledej.. Snad brzy najdeš někoho, na koho ji budeš mít, i když bude vše stát proti Tobě, kdo nebude vadit Tvým rodičům a budete spolu moci trávit více času, než jsme měli dovoleno trávit my dva..
Zůstane nám společného dost věcí.. Přátelé, koníčky, hloupé řeči, kterými jsme se krmili snad denně a stále se jim smáli, naše společné chvilky pod peřinkou, naše kratoučká dovolená, spousta fotek, které si schovám, abych si Tě mohl připomínat..
Řekli jsme si, že jak to teď bude konec, bude definitivní a já už se teď opravdu budu muset naučit žít s tím, že Tě sem tam uvidím s cizím klukem, ale budu se nutit říkat si, že je ti s ním lépe.. Doufám, že to zvládneš lépe, než to zvládnu a zvládám já.. Protože v tuto chvíli nejsem schopný ničeho jiného, než Ti napsat dopis na rozloučenou a banality, jako dýchání jsou mi ztracené..
Jediné, co přes vlhko v mých očích vidím, je obraz nás dvou s rozzářenými úsměvy, vyplázlými jazyky, v těsném objetí a očima rozzářenýma, jako slunce nad oceánem!
Už vím,co je láska. Naučila jsi mě ji znát.. Doufám, že jednou se do někoho zamiluju stejně vášnivě, jako do Tebe! A že si toho dokáže vážit více, než jsi byla schpna Ty.. Protože každý večer vzpomínám na to, jak jsem Tě poznal! Jak jsem se do Tebe v mžiku zamiloval! A věděl jsem, že s nikým jiným už nikdy nechci být!!
A cítím to do teď!!
Ale vím, že Ty takhle nejsi šťastná..Že teď už Tě nedokážu rozesmát, jako jsem to uměl kdysi.. Že máme moc starostí a problémů a jak jsme chtěli,nedokážeme se k nim postavit společně.
Nepotřebuji nic, než pár sladkých slůvek, která jsi mi již nebyla ochotná dát! Trochu podpory, pochopeni!
Nic víc jsem nežádal.. Přeju Ti hodně štěstí Lásko moje!!

dostal jsi odvahu, za kterou Te nesmirne chvalim..to, ze jsi to vubec dokazal mas muj obdiv. Jak uz Lukasek napsal, tak to trochu poupravim, myslim, ze vis, ze existuji i pratele, ktere i kdyz nevidis porad , stale existuji a v tehle krusnych chvilkch jsou tu pro Tebe.. drz se princatko...:-*

To mě taky Lukášku. Ale jinak to nešlo.. V poslední době jsem se s ní přestával cítit šťastný a do toho její: "na tebe nemam náladu" To už byla pro mě poslední kapka.. Brzy se uvidíme

Honzíku je mi to moc líto co se stalo..Hlavně nevymejšlej žádný bejkárny a kdybys cokoli potřeboval tak se ozvi..u mě máš přece pořád otevřeno:-*

Přidej komentář

O Autorovi

  • Jméno Honza.182
  • Region Liberec
  • Svět nepatří vychechtanym vojevůdcům,ale mrduchtivým pop-punkerům;)
Můj profil