« Domů | Epitaf » | This is the end.. » | Vzpomínám..Na Tebe » | Chybíš mi.. »

Vzpomínám..Na Tebe

Za pár dní to bude rok,co jsi odešel Kubíčku..
Ani si neumíš představit,jak Ti to závidím,že jsi teď někde,kde máš od všeho klid..
Za ten rok se v měm životě stalo tolik věcí,na které nikdy nezapomenu..
Tou první a jednou z nejbolestivějších byl Tvůj pohřeb. 7.ledna jsem stál celý v černém s bílou lilií v houfu truchlících lidí a jen těžce zadržoval slzy..Nedokázal jsem se ani podívat Tvé mamince do očí a kondolovat,i když vím,jak ke mě měli oba Tvoji rodiče blízko a byli jedni z mála rodičů,kteří mě měli rádi..Děkuju jim a chtěl bych se jim omluvit za svou neschopnost..Musím se Ti přiznat,že neuplynul jediný den,kdy bych si na Tebe nevzpomněl a nezasmál se hloupostem,které jsme spolu natropili,vtipům a historkám,které jsme tak rádi přeháněli,až do těch nejkrajnějších extrémů a taky na spoustu slz..Které patřily Tobě..
Za ten rok se stalo tolik nádherných věcí!!Našel jsem dívku svých snů,poprvé se zamiloval a prožil 7 opravdu překrásných měsíců po boku někoho,kdo si dokázal vážit toho,co pro něj dělám..Kdo si dokázal vážit toho,že jsem ochotný pro něj podstoupit jakoukoli změnu..A tak jsem ji podstoupil..
Víš,rázem se Ti změní pohled na život,když odejde někdo,koho máš rád(to mluvím o Tobě) a chvíli na to někdo,koho miluješ(ona ví..)..Když někomu daruješ část svého srdce a ten někdo Ti ji pak vrátí zpět,vezme si tu svojí část a chce ji dát někomu jinému..
Přál bych si to s Tebou vyměnit,jenže teď vím,že by sis to vyměnit nechtěl..Jsi teď někde,kde Ti je dobře a problémy všedního života tady dole Tě nezajímají..Vrtáš se tam ve svých motorech a proháníš se v autech,o kterých se Ti tady dole jen snilo..
Vím,že když se mi o Tobě zdá,tak jsi se mnou..Vím,že jsi se mnou každou minutu mého zpropadeného života,který mě tak nebaví!!Dáváš na mě pozor a přeješ si pro mě to nejlepší..Jenže teď Tě prosím..Vezmi si mě s sebou!!Chci se vrtat v autech s Tebou,chci se opíjet nápoji,které tady na zemi ani neznají,chci přestat myslet na tu slečnu,která mě opustila,chci být volný,beze všech těch trápení,která mě tak mučí!!
Vím,že jsem byl grázl a dokázal jsem každému zničit život pouhými několika dobře váženými slovy,ale snažím se napravit,chci si vše co mám zasloužit!!Chci jen jedinou věc..Věc,která zemřela stejně jednodiše jako Ty..:( Lásku..Lásku té slečny,která se nervátí..
Dnes na Tebe od rána myslím,celý den si v hlavě hraju jednu tesknou melodii a tak jsem si byl koupit struny a opravil kytaru,rozlámanou na třísky..Hraju si ji pořád dokola a snažím se k ní vymyslet slova..Jenže mám v hlavě tak prázno(nebo spíš přeplněno?!),že mě nic nenapadá:(
Vím,že to chlapi nedělají,ale být s Tebou na pár chviliček,objal bych Tě..Objal bych Tě opravdu tak pevně,že,až bys musel jít zpět,kam nyní patříš,musel bych jít s Tebou..
Moc mi chybíš příteli!!

O Autorovi

  • Jméno Honza.182
  • Region Liberec
  • Svět nepatří vychechtanym vojevůdcům,ale mrduchtivým pop-punkerům;)
Můj profil