Pár zajímavostí

20.Duben 2009

V Libanonu je mužům dovoleno mít sex se zvířaty, ale ta zvířata musíbýt samičky. Sex se zvířetem mužského pohlaví může být trestán i smrtí.(Jako kdyby TOHLE dávalo smysl.)

V Bahrainu je lékaři-muži dovoleno vyšetřovat ženské genitálie, alenesmí na ně hledět přímo. Je mu dovoleno sledovat pouze jejich odraz vzrcadle.

Muslimové se nesmí přímo dívat na genitálie mrtvoly. To se takévztahuje na zaměstnance pohřební služby; pohlavní orgány zemřelého musíbýt neustále zakryty cihlou nebo kusem dřeva. (Cihlou??)

Trest za masturbaci v Indonésii je stětí hlavy. (Jenom si tak říkám které "hlavy"?)

V Guamu jsou muži se zvláštním povoláním - objíždějí venkov a deflorujímladé panny, které jim za svůj první sexuální zážitek dokonce platí.Důvod: podle guamských zákonů se panny nesmějí vdávat. (Nechte měchvíli přemýšlet - existuje někde na světě povolání, které by sealespoň přiblížilo k tomuto?)

V Hong Kongu může podvedená žena zabít svého cizoložnického manžela,musí to ale udělat holýma rukama. Oproti tomu jeho milenka může býtzabita jakýmkoli způsobem. (Aha! Spravedlnost!)

V anglickém Liverpoolu je prodavačkám dovoleno chodit nahoře bez, alepouze v obchodech s tropickými rybičkami. (Ale samozřejmě!)

V Kolumbijském Cali je ženě dovoleno mít sex pouze se svým mužem a kdyžje to poprvé, musí být v pokoji přítomná její matka jako svědek celéhoaktu. (Začínám se třást jenom na to pomyslím.)

V bolivijském Santa Cruz je pro muže ilegální mít sex s ženou a jejídcerou zároveň. (Předpokládám, že prosazení tohoto zákona bylo velikýmproblémem.)

V Marylandu jsou ilegální automaty na kondomy. Zákonem je povolenoumístit je pouze "na místa, kde je alkohol prodáván ke konzumacitamtéž." (Že by to byla skvělá země? Určitě ne tak skvělá jako Guam!) napsal/a: Icy 10:43 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář