Pozor na ně!

20.Duben 2009

Policie upozorňuje všechny muže, kteří navštěvují kluby,večírky, bary ahostince, aby si dávali pozor a byli velmi opatrní, když jsou pozvániženou na drink. Mnoho žen a dívek totiž zneužívá drogu, která je natrhu známá pod názvem "pivo".
Droga se vyskytuje v kapalném skupenství a dá se sehnat praktickykdekoli. Je dodávána v lahvích, plechovkách, nebo se čepuje pípou zvelkých sudu.
Pivo používají sexuální predátorky na večírcích a v barech, abypřesvědčily své mužské oběti, aby s nimi šli domů a spali s nimi. Ženěstačí, aby chlapík zkonzumoval pár jednotek piva a potom ho jednodušepožádá, aby s ní šel domů na nezávazný sex.
Muži jsou proti tomuto postupu naprosto bezmocní. Po několika pivechmuži často podlehnou touze vyspat se s příšerně vypadajícími ženami,které by je za normálních okolností nikdy nepřitahovaly.
Po konzumaci piva se muži často probudí pouze s mlhavou vzpomínkou nato, co se dělo předešlé noci, často jenom s neurčitým pocitem, že sestalo "něco špatného".
Jindy jsou tito nešťastníci připraveni o celoživotní úspory známým podfukem, kterému ženy říkají "vztah".
V extrémních případech může být žena dokonce tak mazaná, ze vláká nicnetušícího muže do dlouhodobé formy otroctví a trestu, kterou nazývá"manželství".
Muži jsou daleko snáze ovlivnitelní tímto trikem poté, co je jim ženskými predátorkami podáno pivo a nabídnut sex.
Pošlete toto varování každému muži, kterého znáte. Pokud sesami stanete obětí tohoto "pivního" triku a žen které jej provozují,existují skupiny na podporu mužů, kde se můžete setkávat s podobněpostiženými muži a diskutovat o podrobnostech svých šokujících zážitku.
K nalezeni takové skupiny ve vašem okolí nahlédněte do telefonníhoseznamu a hledejte "Golfová hřiště". napsal/a: Icy 10:58 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář