12.Srpen 2007

Moje oslava narozenin...

Konečně nastal můj dlouho očekávaný den...sobota 11.srpna.Den,kdy se konala moje oslava 20 narozenin ve Frenu u Kači na chatě...

Když jsme s Kačkou viděly přicházet jen Bjakyho se Šominem...Ivanka dostala tu největší zlost a zároveň to největší sklamání na světě...Oni nepřijeli,ti kkti nepřijeli říkala jsem si...úplně se na mě vykašlali,Šoťas s Romanem se na mě vykašlali,ti kterým jsem tolik věřila...tak jsme došli na chatu...já totálně v nervách,zbytek nevěřil svým očím,že fakt Roman a ŠoŤas nepřijeli.No seděli jsme,kecali a najednou telefon.Jedlovi volá pevná linka...prý kde je ta zahrada?Že jsou u benzinky...Romča a Šoťasek...přijeli.Bože byla jsem nejšťastnější na světě...fakt jsem začínala věřit,že se na mě vyserou...ale podcenila jsem je.Byli božííí,skvělí,úžasní.Všichni byli perfektní.

Na řadu přichází gratulace...a je jej...co to je za velký dáreček?Wow...děkuji pusinky...vymysleli jste to fakt originálně...Od Šotiho a Romči jsem dostala AbsintaOd Bjakyho a Aleše litrového rumíkaod Evičky,Kačulky,segry,Gzylečky,Peťulky a Jedlouška......mega dáreček noA pak už se pilo.

Pilo sevlastně pořád od 20:00 do 8:00 v kuse furt...vyzkoušeli jsme i bazén...no teda někteří...někteří se zdrželi jenom na klouzačce.V 8:00 už to všichni zabořili...no nezabořili to úplně doslova...prostě šli ležet...a...zkoumat divoké prase na stěně...Nebo sledovat jiný milující se pár že?

No prostě na tyhle narozeniny nikdy v životě nezapomenu...byla to nejlepší oslava,kterou jsem kdy zažila...děkuji vám všemLavinkuju vás

 
Autor: IvankaKLADA v 21:52, |

Komentáře (0):