31.Leden 2007

Tvůj úsměv dělá den příjemnější!

Člověk si nedokáže vybrat, do koho se zamiluje.Každý si určujeme hranice,které prostě nesmíme ve vztahu s někým blízkým překročit. Málokdy však zůstane tahle hranice nepřekročená.Jenže než si člověk uvědomí, že došel až za ni, je pozdě.Ten druhý si ho všimne na svém úžemí a rozhodne se dobýt území toho druhého. Jenže ti dva se minou. Když zjistí, že jsou na té straně hranice sami, nechají vzkaz, že tu byli, obrátí se a jdou zpátky.Dojdou zpět na své území,najdou vzkaz,tak jdou toho druhého navštívit. A takhle se míjejí a míjejí. Samozřejmě jednou se střetnou,ale bude je to stát hodně ujitých kilometrů, hodně prošlapaných bot a taky hodně zklamání.
Proto vám radím,nechoďte stále za hranice,raději stůjte na nich a čekejte, až vám ten druhý přijde naproti.
Nesmíte zapomenout,že ta pravá láska je až na vrcholku hory. Šplhejte opatrně, čekejte na dobré počasí a budujte si tábory, do kterých se můžete vracet, kdyby vám nějaká část výstupu nevyšla a vy chtěli zkusit jinou cestu.
Nezapomeňte, že ikdyž výstup nevyjde, máte spoustu přátel, u kterých můžete nabrat sílu na nové dobývání. Stejně časem zjistíte, že doopravdy nikam šplhat nemusíte, že pravou lásku snesl někdo za vás a teď vám ji nabízí ve svém srdci.
Těchto pár řádků vzniko z rozhovoru s mým skvělým kamarádem,který dokáže vidět v lidech i to dobré, který dokáže utěšit při těch nejtěžších výstupech. Za to ho obdivuji a chovám se k němu s úctou,která náleží tak vyjimečnému člověku jako je on.
Ať si každý má slova přebere. Jen doufám,že pro vás někdo snese pravou lásku a hlavně, že si to uvědomíte.
Když nepoznáte, že vás někdo miluje, nemůžete vědět,co je láska.Teprve až pochopíte přijdete k němu a řeknete "MILUJI TĚ" Protože někdo, kdo pro vás vyšplhal až na vrchol, si zaslouží být milován.
 
Autor: IvankaKLADA v 16:50, |

Komentáře (0):