20.Březen 2009

Víš jaká lež je nejhoršííí?----> ZBYTEČNÁ....asi to nevíš,ae mělo by Ti to konečně dojít...Pořád proti mě něco máš, ae do očí si mi to nikdy neřekla...!...Bojíš se snad...Já unesu vše...Teda aspoň v tom doufám...!

Můžu mít každýho?....To si myslíš..?...Já sama nevím,ae když si mi to napsala,tak sem nepochopila důvod...Kurňa, že jsme chtěla ať jede M... s náma,tak určitě né kvůli tobě...Ae jen tak..Sama víš,že je a byl mi váš vztah úplně u prdele...Já nikomu do života nelezu a do prdele už vůbec ne...!

Den ve Valmezu s tebou mi mi fakt stačil, bo už s tebou nejedu nikam...Na nádru hezký řečičky..To mě docela dost nasralo...Myslím, že já si v tomhle nevymýšlím...A co se týká té tvojí rodiny..Ha, ae ste mi jaksi u řiti...A hlavně ty...Haaha prej se směju...jo,ae SOBĚ, že jsme věřila tomu,že to bude vše O.K., ae jaksi sem se zpletla...Noo stane se...Nejvííc se v tom vyžíváš, zhe...Aha...úplně dík..., Ae seru na tě...Nejseš člověk, kterýmu budu vyprávět své zážitky atd...Neroztrubuju je do světa....A, že své pocity někdy dusím v sobě.?.Kurňa co mi poslední dobou zbývá asi...?

....Ještě a naposledy....------> Nejsem chudinka a ani si na ni nehraju...Nejsem borka s cígem v hubě a s pívem v ruce....Jenže si to asi někdo myslí....Možná to tak ve Valmezu a nejen tam vypadalo,ae když se člověk něčím trápí,tak jako např. JÁ to ze sebe nedostanu.!.A radši se v tom dusííím...Nevím jestli mi to příde normální, ae aspoň neslyším váš názor na mě...Jsem taková a jak se říká..."Mlčeti zlato,mluviti stříbro"--->Jenže já nevim kdy promluvit a kdy mlčet...Tohle jsem se v životě ještě nenaučila......

"Sama v sobě hledej,zda svobodu ctíš, bráníš nebo omezuješ"

Vložil: Iwettkaaa ¤


Komentáře (2):
  • 25.03.2009 12:15:35, Iwettkaaa

    ae ae...pokud vim svy tak vim svy...a ty nejsi schopna mi to rict do oci,tk si to priznej..!...furt slibujes a nikdy si mi nic do oci nerekla...tak se nad tim zamysly ty..ja uz to seru...konecná!

  • 24.03.2009 21:25:22, _Petaak_

    tvyj nazor ! tvoje vec ! ..ja ti nelhala ,ale pokazde kdyz sem ti rekla ze ti reknu vse do oci ..zarem si se semnou bavila ,tak mi prislo zbytecne kazit den tim ze ti neco hnusnyho reknu vis ?! ale tohle ty nepochopis ! ..