02.Červen 2008
Nejlepší víkend..

Je to tady zase vůbec nemůžu spát, něco po půlnoci, ale je to asi tím vedrem....Nebo možná po tom víkendu. Ze začátku se vůbec nevyvedl..ale pak????úplně úžasnýPátek bych chtěl úplně vymazat, protože to byla hloupost..Chybama se člověk učí.To je stálé pravidlo, které bude platit fakt asi dokud bude lidstvo existovat. Včera jsme si to vyříkali a musím říct, že jsem s ní prožil snad nejkrásnější večer, prostě jen s níNikdo okolo nás..Fakt mě potěšilo to, že dala přednost mně a ne kamarádům..Úplně nejvíc tu holku zbožňuju. Hlavně, že už mám na 100% jasno, že bych nemohl být s nikým jiným, protože si spolu fakt rozumíme. Po těch letech asi fakt víme co od sebe máme čekat a jak se říká do třetice všeho dobrého.Hop a už jsme spolu tři měsíce. Jinak dneska fakt super..byl jsem pověřenej kácením Máje. Mno jen tak, abych to trochu přivedl na pravou míru:dostal jsem to za trest. Normálně si pro mě přišli, odvedli mě od té mojí milé a ještě k tomu mě přivázali k tomu Máji. Rozsudek zněl jasně:

 ,, Hlavním odsouzeným je to ten,kdo zavinil, že byl vršek ukraden´´

,,Smíchu bylo habaděj, tento proces bude ukončen. První padne Májka a pak hlava obchoďáka´´¨

,,Byl jsi odsouzen ke kácení Máje, tím se dostaneš do ráje´´

No je to mazec ne?? ještě k tomu ta historie, která se konala asi tak měsíc. Vlastně Májka přežila jednu nocNakonec čtěte, protože nelinka s maminkou si dali fakt záležet.¨

Horko, těžko jsme ji našli v lese, traktor vzaliať se nepronese. Parťáci se zapojili, větve osekali, kůru stáhli, májku naložili a z lesa odtáhli. Potom jsme ji nazdobili, a s partou dobrých chlapů postavili. Ráno, když jsme se probudili, májku jsme neviděli. Kůl tam leží na zemi a májka je v prdeli. Naše májka květnová, nebyla tu trvalá. Nad hlavou nám lítají ptáci, co tu bylo, to se ztrácí. Kdo nás do průšvihu dostal?? Řidič fialové milky to všechno posral. Nemohl snad ani spáti, ráno vyjel vršek hledati. První obec v dohledu říká si,, už pro ni jedu´´ v Sobíškách je za sloupem, vezme ji, není snad hloupej. Zábešáckou pozná hned, ukradli ji je to pár hodin zpět. Průšvih si sám vyžehlil, vršek májky dopravil. Teď už ji tu celou máme,  v tu chvíli ji ohlídáme. Za pár sekund bude ťata, rukou Milkového obchoďáka.

Mno to byl prostě konec stál jsem tam jak tvrdý i  a ještě k tomu na mě všichni koukali.Jinak potom to byl úplně super program, který si připravily ty naše holčičky. Nejlepší byla ta úplně nejnádhernější písnička od Holek-pro mámubožééé to má tak nádherný slova.,, Máš můj dík za všechno a hlavně za sebe, mámo jáááá jsem tu jenom pro tebe. Teď pro tebe jsem to jááá´´A abych se už dostal trochu ke konci....přišla Mašinka jako závěr programu. Teda řeknu Vám do té mašinky mě zapojila aji maminka od té mojí beruškydržela mě aji za ruku héééééčto teplo mě úplně zahřálo...myslím, že jsem aji zčervenalale bylo to tím, že jsem cítil ten stisk jako od Aďulky.. Mamka je to úplně super. Taková tchýně mi bude vyhovovat... fakt , že jo. Mám konečně vztah, který má hlavu aji patu. To jsem si vždycky přál.Už končím protože bych asi psal do rána..když mě to chytne to je fakt konec.

,, Andělé nemohou být všude, proto bůh vynalezl maminky´´

Miluju tě beruško máááááááá nejmilejšííííí

 

Vložil: Jaroushek_11 @ 00:18  
1 Komentáře
Přidej komentář
<< Domu
 

O mně


Jméno: Jaroushek_11
Domov: Přerov
O mně: Šťastný člověk není ten, kdo tak připadá ostatním, ale ten, kdo se tak sám cítí...
Koukni na muj profil

Předchozí příspěvky
Archív
Přátelé
Template by
Free Blogger Templates