logika vs. emoce

03.Leden 2008

Známe všichni známé přísloví: kdo nehledá najde?
Denně to vídím napsané v desítkách profilů... proč?

Otázka jistě dobrá, no, s odpovědí to nebude horší, je to všechno jen otázka chemie a fyzické přitažlivosti... Když se naučite ignorovat neúspěchy v navazováni vztahů, tak vám nepřijde, že uplyne pul roku než přijde někdo, kdo stoji za to... a potom se šíří takové fámy, jako: "kdo nehledá najde"

Napadlo vás někdy, že kdybyste se snažili, sem tam někoho pozvali ven,  mohli jste svyho pravyho nebo pravou najit o hodný čas dřive?

Je to jen v tom, že když hledáte, tak se zklamáváte, a mnozí vás odmitají... když nehledáte, tak se tohle neděje a vy máte v tu chvili málo negativnich a hodně pozitivnich emoci...

Mám pravdu, nebo si myslite něco jiného? jen komentujte... napsal/a: Jeremy_. 18:35 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář

ligir 18.11.2008 09:39:05

Já tomu věřím, ve svém okolí to vidím často. I když někdo hledá, tak nicnicnic, pak už "rezignuje" a najednou se někdo super objeví :-) Je to o duševní pohodě, nebýt ve stresu z hledání, pak je to prostě o něčem jiným :-)


jaaa... 04.01.2008 10:47:57

mno..je pravda, že když jsem nehledala, zakopl o mě sám..stalo se mi to víckrát, ale bohužel v době, kdy na mě doma čekal přítel tak buď jsem to přešla a nebo se šíleně trápila a nevěděla jak dál, to když to bylo vážné....ale teď? Dá se říct že jsem hledala a nic, nehledám a furt nic..jen flirty z kterých nic být nemůže