O autorovi
Autor blogu
Jméno: Jitushec
Region: Nymburk
O mně: It's better to be hated for what you are, then to be loved for what you are not..
Můj profil


12.Říjen 2008

Celou neděli sem přemýšlela, co se mnou bude dál..kde skončim a jak dopadnu..mám teď namysli svou tenisovou "kariéru"..
od konce srpna sem totiž nehrála..a to mě začíná solidně štvát..mmnt, začíná?? tak teď kecám..už mě to štve delší dobu..přesnějc něco přes měsíc..ale problém je ten, že sem hrát nemohla kůli kolenům, který mám ještě teď špatný,ale už lepší..a i kdybych mohla tak sem neměla s kým..
o prázdninách sem si jezdila občas pinknout s tatůnem do Milovic..našli sme tam trenéra (ňákej slovák to je), kterej se nabíd, že mě bude trénovat..nasliboval všechno možný..pravidelný tréninky, sparingy, turnaje tady a dokonce i v zahraničí,..vyměnili sme si čísla a on řekl, ať se mu během toho dalšího týdne ozveme a že se domluvíme na nějakym tom trénování..OK..další týden sme mu s tatůnem volali snad padesátkrát denně..nic, nezvedal to..tak sme se sebrali a jeli znovu do Milovic..tam nám bylo oznámeno, že pan trenér je v zahraničí a že se vrátí za týden..no super..počkali sme týden a znovu mu volali..a co se nestalo..opět to nezvedal..doufali sme, že ho třeba napadne zavolat zpátky, nenapadlo..
takhle začal konec mojeho tenisu..a teď se snažim přijít na to, jak bych se zase vrátila do formy..myslim svou hru..mám hrozně nejistý údery a místo abych hrála útočně, tak se bránim..a to není moc dobrý pokud chci vyhrávat..
v září sem měla jet na turnaj..nejela sem tam, protože sem předtim netrénovala a vypadnout hned v prvním kole, to se mi fakt nechtělo..
no a včera sem byla s maminou nakupovat v Praze..sedíme si takhle v KFC na Čerňáku..cpeme se tam těma dokonalejma, úžasnejma, lahodnejma, vynikajícíma, chutným a prostě mňam kuřatama, když tu náhle se vedle nás začali zvedat k odchodu tři osoby..poznala sem v nich Bíškovi..sme se s nima pozdravili a máma pak na mě udeřila s otázkou co můj tenis..debatovaly sme o tom a vymýšlely, jak by se dalo zařídit, abych zase začla hrát..přišli sme na několik možných variant s kým a kde..začalo to v Benátkách u mojí současný spoluhráčky a skončilo v Praze u mých bývalých spoluhráčů..
takže, když se mi nevrátěj ty kolena a vyjde aspoň jedna z možností, tak už bych konečně mohla začít zase naplno hrát..
doufám
chci

vložil: Jitushec ¤


Komentáře (3):
  • 21.10.2008 23:27:28, Chlebík

    TO že kdyby jsi objevila někoho v Benátkách..a začala sem zasse jezdit...tak by sme se mohly už konečně vidět..nevim jestli se na Zavíráku něco stalo..mě přišlo že ne...byl v pohodě...a užily sme si to....tak já nevim!!!!

  • 16.10.2008 14:21:29, Jitushec

    Co má společnýho tenis s komunikací??

  • 15.10.2008 20:17:20, Chlebík....

    TO by jsi pak začala i komunikovat??????