20.Květen 2008
Je to vážně tak složítý? Nebo to nechápeš? Pro Vončáka
Někdy jsou vzpomínky vážně to jediné, co vám po někom zůstane... Jednu radost vystřídá žal, výtězství prohru, život smrt a láska bolest... tohle je prostě koloběh života, který nikdy nikdo z nás nezmění... Všichni lidé, co lásku poznali o ní mluví bud jako o té nejkrásnější věci, která je mohla potkat a jiní o ní mluví jako o tom nejhorším pocitu, který se kdy dostal do jejich srdcí, chtějí zapomenout, ale nejde jim to.. Ti co jim ublížili jim výsměšně říkají ,, Zapomeň" ... No jo ,,Zapomeň, zapomeň! Vám se to řekne lehce, ale ono srdce někdy nemůže!! NECHCE!!
I já mám podobnou zkušenost... Je to tak nějak rok, co mi moje kámoška řekla o Honzovi.. Já si jen vduchu myslela, že zase vymýšlí akorát kraviny! poté jsem dostala na Honzu icq a začali si psát.. Ulázalo se postupem času, že je to super kluk, ale to byla jen mylná představa! Když jsem ho viděla poprvé na vlastní oči první co mi zaznělo v hlavě bylo, že ten kluk je prostě užasnej...Také nejspíš mylná představa, protože to byli jen růžové brýle, které mi spadli, až když bylo pozdě...
Nebudu tady nikoho obvinovat a psát o všech jak mi ublížili, výlívat si tu svoje srdíčko a tak podobně, stejně by to nezměnilo nic na tom, co se stalo.
Prostě nejspíš jeho nejvědčí láskou byla tráva.. Já bych se Honzu nikdy nesnažila měnit, neboť každej žijem svůj život za sebe... Ale to on prostě asi nechápal. I když by to mělo být naopak, on mě prostě nenávidí a já jsem ho prostě milovala... Nojo, nejspíš si musí člověk dávat pozor na ty, které jednou může začít milovat, mohlo by se to obrátit proti nim.. Ne, já mu nic nevyčítám, prostě já jsem to mezi náma brala jen trochu víc vážně a on o to nestál. Chtěla jsem aby mě měl taky rád, ale to on neměla  ani to neplánoval. Prostě to co chtěl si on vzal a na mě nemyslel, vlastně je to v celku i k smíchu, jak jsou lidská srdce složitá.
No i když on tohle číst nikdy bohužel (bohudík!!) nebude číst. Stejně mu chci vzkázat, že toho co se mezi náma stalo nelituju. A vlastně jsem i ráda, jak to vše zkončilo! Protože kdyby to trevalo přece jen o měsíc dýl, bolest by byla o to horší a proto za vše dík!!!!!!!!!!!!!! Jo a když mě jednou s P.S. poslal skoro někam já to přeci jen napíšu!
P.S. ,,Zamilovat se je snadné, protože o druhém nevíš nic! Naopak zapomenout je náročné, nechť o druhém víš mnoho... Fotky lze vymazat z počítače, zpálit nebo rozstříhal-telefoní číslo vymazat.Ale z paměti, se  nic vymazat nedá"!
Vložil: K.a.t.e.i @ 18:02  
2 Komentáře
Přidej komentář
<< Domu
 

O mně


Jméno: K.a.t.e.i
Domov: Kutná Hora
O mně: No co o sobě říct? :D sem strašný střevo..a sem jaká jsem a měnit se nehodlám... Takže to by mohlo být nák ztručně vše:)
Koukni na muj profil

Kategorie
Předchozí příspěvky
Archív
Přátelé
Template by
Free Blogger Templates