16.Květen 2008
nejblázdnivější sexuální zákony

Francie - Cestujete rádi vlakem? Ne abyste se s milým či milou dovolili políbit. Mohlo by se vám to prodražit. Ve Francii je zakázáno líbání během přepravy na železnici.

Itálie - Jmenujete se Marie? Máte smůlu. Nemůžete být italskou prostitutkou. Ženám tohoto jména je v Itálii zakázána prostituce.

Řecko - I když nepojedete vlakem, ale jen tak na veřejnosti se pokusíte políbit partnerku v Řecku, mohli byste skončit nevalně. Muž, který veřejně líbá ženu a je při aktu přistižen, může být odsouzen až k trestu smrti.

Indonésie - Sem tam si zamasturbovat nikomu neuškodí, v případě absence partnerky je to i zdravé. Kdyby vás však při podobné činnosti přistihli v Indonésii, mohlo by vás to stát i krk. Masturbace je protizákonná, přistižený jedinec může být pro výstrahu popraven.

Libanon - Mohl by se stát vysněným rájem zoofilů. Musí si dát ale pozor, jakého pohlaví je dotyčné zvířátko. Muži zde mohou mít pohlavní styk se zvířaty pouze za předpokladu, že se jedná o samice. Pokud obcují se samcem, propadnou hrdlem.

Singapur - Doma si člověk může dělat co chce, třeba se i svléknout donaha a tancovat na hlavě. Tak to platí snad všude na světě, jen ne v Singapuru. Tancování by vám možná prošlo, ale nahota ne. Občané nesmějí doma chodit nazí, protože takové jednání je považováno za druh pornografie.

USA, stát Alabama - Alabama není státem pro sexuální náruživce. V jednom domě není povoleno přechovávat více než dva vibrátory.

USA, stát Florida - Znáte to, muži se dělí na tzv. horňáky a dolňáky podle toho, co je na ženách víc přitahuje. Horňáci však na Floridě přichází zkrátka. Muži zde nesmějí líbat manželkám ňadra.

USA, stát Kalifornie - Jak to jen v té Kalifornii dělají, aby uhlídali všechna skotačivá zvířátka. Zvířata se v tomto státě nesmějí pářit v okruhu 500 metrů od školy, hostince, či místa konání bohoslužeb.

Austrálie - Opilci mohou všechno. Jak jinak si vysvětlit zákon, že pohlavní styk s klokanem je povolen pouze osobám v podnapilém stavu?

Kolumbie - Smět se milovat jen s manželem? To vám možná bude připadat zastaralé, ale ne až tak bláznivé. Ale pozvat si k tomu manželčinu matku? V Kolumbii vám to nařizuje zákon. Žena smí souložit pouze s právoplatným manželem. Prvnímu pohlavnímu aktu musí být přítomna její matka jako svědkyně.

Zdroj: pecinovi.estranky.cz

Vložil: K.a.t.e.i @ 15:04  
0 Komentáře
Přidej komentář
<< Domu
 

O mně


Jméno: K.a.t.e.i
Domov: Kutná Hora
O mně: No co o sobě říct? :D sem strašný střevo..a sem jaká jsem a měnit se nehodlám... Takže to by mohlo být nák ztručně vše:)
Koukni na muj profil

Kategorie
Předchozí příspěvky
Archív
Přátelé
Template by
Free Blogger Templates