22.Listopad 2011,15:43
1. Epizoda : Vinen

-----------------------

a) Kapitola 1 - Vzpoura

b) Kapitola 2 (1. část) - První krůčky

c) Kapitola 2 (2. část) - První krůčky

d) Kapitola 3 (1. část) - Ztracený

e) Kapitola 3 (2. část) - Ztracený

f) Kapitola 4 - Jsi výjimečný

---------------------------------------------------

hlavní hrdina : Jon Daniels

vedlejší role :-Andy Dreadone
-Marta Zany
-Gabriela Wise
-Somnia
-Damian Pathway
-Matthew Sawmill

---------------------------------------------------

Jon Daniels,osmnáctiletý chlapec se již narodil do světa,který ovšem nezná ani zdaleka,jaký skutečně je.
Jeho život je stejně mizerný jako jeho svědomí,ovšem do ona okamžiku,kdy je shledán "ztraceným" a odsouzen Unem,vědomím žijícím v jádru planety,k smrti.
Dokáže uniknout ?,najde spojení sebe a nastávající světové apokalypsy ?
Odpovědi na tyto otázky jsou ovšem složité.
On však není sám,aspekti moudrosti a snů jej povedou ke spáse planety Země,vyhnutí se nevyhnutelnému osudu Sapienského genetického kódu a získání své milované Marty Zany zpět.
Ovšem jestli úspěšně,to je ve hvězdách.

------------------------------------------------------------------------------------------

a) Dvě nejvyšší aspektské sestry Somnia a Gabriela dochází k závěru,že lidstvo,opatrované Unem,vědomím žijícím v jádře planety,není vedeno spravedlností a silným úsudkem,bouří se proti Unově vůli a započínají povstání.

b) Jon Daniels,předzvěstovatel osudového dne,prochází prvním katalyzačním snem,vyvolaným Somnií,aspektem snů k uvolnění potenciálu síly,do něj Unem vložené.

c) Jonovy schopnosti se pomalu začínají projevovat a vyvíjet,ovšem ne dostatečně aby byl schopen porozumět důvodům dění okolo,natož se bránit vlastním tělem,proto je mu na pomoc vyslán Andy Dreadon aby zastavil Matthewa Sawmilla vyslaného Unem,k popravě Jona.

d) Jon rozpoznává Andyho Dreadona jako svého nejlepšího přítele a vyráží na cestu k atrehitovému meči a aspektem moudrosti Gabrielou Wise.

e) Poprvé se Jon staví svému osudu,zvolenému Unem,čelem,aby ochránil Andyho Dreadona a hodlá se obětovat,dokazuje tak konečně sám sobě,že jako člověk i přesto,co v dětství prováděl,za něco stojí a poráží Matthewa Sawmilla.

f) Jon prochází druhým katalyzační snem,vyvolaným Somnií a objevuje v sobě potenciál elementů ohně,v současné době se ze stejného snu probouzí Marta Zany,Jonovy bývalé přítelkyně a pomalu zjišťuje křehkost svých rozhodnutí,na jejichž základě se s Jonem rozešla.
 
vložil: KEANES-CARTAGO
Permalink ¤


0 Komentáře: