« Domů | S NikolÍÍ:):-*YeAcH:-* » | DiLiňáNosT » | Pro Ně!! » | On Théé BrusLáQ:) » | Jak Šel čas:( » | TÁgŽÉ!...pRDÉL mUSÍ bÉjT » | NeYvíCé ŽeNý!! » | TagŽe!! »

TÁgŽÉ!...pRDÉL mUSÍ bÉjT

tERÉzKO a niKjŮnKÓ!..Vy sTE ty KtERÝ uRČITĚ a na 100% mILUjOU!:..nEPOMlOUvAJ a nElŽOU!' jaKO kIMIna!s vÁMA bAČKoRÝ!.....kAŽDEy SE vOPIČÍ!..aLE mI sME oRIgOŠMIluju vÁs!..vy sTE pRO m tY dŮlEŽITÉ!...

aDŮ a eVČÓ a aLČÓ!....Taky móóC pRO mĚ zNAmĚnÁTÉ!...vy stE tAKÝ dŮlEŽItÝ!..:a hALVNĚ sEM sE zaSE sEŠLÁ a zASÉ rOZEŠLÁ!...zNÁme sVÍ!!...!!..!!:..!.!!..!!!...!!!...!!!...!!!...!!!...!!!...!!!!.:...!!!

a pAVLÍNKO!:..ty mě kLAMÉŠ...ČÍM dL TIM vÍC!.....tY SŠ UPA MmOC dOKOnAlÁ!...ALE pROsTĚ!.....yE tO tÁK!....uŽ tO NENÍ jAKO dŘÍv a pROTO sI TĚ neCHÁno pÁyO!..ty VÍŠ cO k TObĚ cÍTÍME vŠICHnÍ!..ALE nREJSEŠ tAKÁ jAKO dŘÍV!..TED SI mYsLI cO HcEŠ aLE jE TO PRAVA!..A mŮŽEŠ sI zA TO tAKY!:...!1020!!901!!746!!684!!1123!!1020!!901!!746!!684!!1123!!1020!!901!!746!!684!!1123!!1020!!901!!746!!684!!1123!!1020!

A Ivča A Kikčá!..Taky MLJT!..Vy TAky NEjvíce!!!...A Míša A Péta!..nejvíce POdeli!.....Jako Upa Celý Moje ipiNářsví!..:-*

mILUJŮ vÁÁÁS                                                                                   by__ kATU__SHkÁ

Přesně!!..My si to s Pájuš vyřikali!!..A jinák Kim!!..Vim že si byla trošku pod tim Al... Ae nemuselas to dělat!!!Bylo to dcl hnusný to za prví!!..A za druhý¨!!Nech tu Terku už konečně napokoji!!!

jenže...já nechápu proč si se do toho pletla..tak sem ji prostě nedokázala NĚCO říct..já nedokážu lidem na podkání jednim slovem ublížit víš??:'(:'(jenže ty to nechápeš...nech to na mě a na Nikče..je to naše věc!!

Ouuu:D:D:D Závist:D:D:D A tvoje BF:D:D:D NekecejD:D:D hm:D:D:D jako ´Ty Seš NEnormální!..A nezávi tim druhejm!..

NeboJ se ..!!HENRY pRO mě NECO ZnamENá...!! A JEDNá BF Mi ŘEKla KiMŮŠ to JE JENoM záVist AsiK Jůů

Já tě Tak nechápu!..tak nemožná!..Lhala sem ti jenom jednou!...a to ylo jenom tak!..že si mě srala!..ale jako ty si mi lhala už odzačátku!..a hlavně nenakecávej Henrymu!..jak si točila reklamu na Dm!..a nebo na MErcie§!!..Přideš na to sama !..až se s tebou bavit nikdo nebude

Já žE JSEM lHáŘka..??ANo aé bYLa..!!! a newim KDO lHAL O IvošoVi..!

KIminO!..TyDi Sama D Prdele!..taky Sisi To nemuselA číst!...a
Pájo .Vim že seš jiná!...neměnitená!...ale aspon zapracuj na vim j..Mi tě máme rádi a vim jaký to je!..ale když nikča s tebou chtěla mluvit ty si nemlluvila"´!

ty mě taky klameš:(:(a za co si prosimtě můžu sama? já sem si to šecko nevymyslela!!já sem taková jaká sem a měnit se nehodlam!!to jako fakt ne!

bĚŘ doPRELE kačenO anO ty A nIKča SE neopIčíte aé TEREZA:-!jJ

Přidej komentář