1) Kluci poznají... Jaký máš o ně zájem!

Jak to kluci poznají: Do kavárny příjde dobče vapadající kluk. ,,Toho musím mít'' myslíš si. Okamžitě se nastartuje tvůj astomatický flirtovací program: olízneš si rty, prohrábneš si vlasy a dáš hlavu trochu na stranu. Tím, že ukážeš svoji krční tepnu, signalizuješ důvěru. Začneš prostě vysílat tísíce let staré signály. Vědci zkoumající chování jim říkají neverbální (beze slov) komunikace.

Jak to kluci vnímají: Stejně jako ty začneš podvědomě vysílat své signály, kluci je zase podvědomě přijímají. Tvoje chování jim říká: ,,Oslov mě!'' a jejich tělo okamžitě odpoví: koukne se k tobě a chce ti imponovat. Podobně jako páv, který roztáhne svůj barevný pernatý ocas, i kluk se k tobě otočí, vypne ramena a usměje se.

Jak je převezeš:Můžeš svoje nevarbální signály omezit a nedávat svému vybranému klukovi najevo, jak moc se ti líbí. Ale pak se nediv, pokud odejde s jinou holkou. Číst myšlenky, to teda bohužel kluci neumí.

2) Kluci poznají když si jsi nejistá!

Jak to kluci poznají: Vlasy, uši, nos - nemáš na hlavě skoro žádné místo, na které bys od té chvíle, co se na tebe ten kluk v autobuse usmál nesáhla. Místo toho, aby ses taky usmála, saháš si zamišleně na uši...No super....

Jak to kluci vnímají:Pokud začneš působit jako slon v porcelánu, ne díky. Pokud budeš mít ale nejistý bezmocný dívčí pohled, příjde jim to roztomilé.

Jak je převezeš: Nepřevezeš je, ale můžeš trénovat svoje sebevědomí. Jak? Zahraj si se svojí kamarádkou v tandemu: půjdete na párty  a rozdělíte se. Za kluka, kterého oslovíte, je deset bodů. Kdo nasbírá víc, vyhrává.

3) Kluci poznají že jsi zadaná!

Jak to kluci poznají: Prozradí tě tvoje oči. Bud jsou vypnuté nebo jasně září. Pokud máš přítele a miluješ ho, nemá smysl dělat na ostatní kluky oči. Pokud ale někoho hledáš a něaký kluk se ti začne líbít, začne v tvých očích svítit něco vábivého- jako bys ho k sobě zvala. Jak to kluci vnímají: To záleží na tom, jak se mu líbíš. Jesltli očekává víc, je zklamaný, pokud uvidí, že máš oči jen pro svojeho kluka. V opačném případě jsou mu tvoje oči stejnak ukradené.

Jak je převezeš:Třísekundový kontakt očí znamená zájem. To je fakt. Nechceš, aby něaký kluk poznal, že se ti líbí? Pak zavři oči a vydrž to...

4) Kluci poznají... že seš si jistá sama sebou!

Jak to kluci poznají: Všichni si v baru najdou příjemné místečko na kraji. Ty si ale najdeš místo,  na kterém tě všichni můžou vidět. Pokud si všimneš něakého hezkého kluka, dlouho nečekáš. Ty jsi ten, kdo udělá první krok a osloví ho.

Jak to kluci vnímají: Upřímě řečeno,příliš sebevědomé ženské klukům nahánějí strach. Chtějí být tvoji skálou, oporou a ochranitelem a né se vedle tebe cítit malí. Ale trošku tvrdší chování, může být sexy. Holky, které jsou sami ze sebou spokojené, vyzařují pohodu a uvolněnost.

Jak je převezeš:Pokud máš obavy, že bys mohla svým sebevědomím svého prince zastrašit, chovej se trochu klidněji. Hned mu nevykládej, že tvojí největší vášní jsou skoky padákem. Záleží ale na typu kluka, kterému chceš imponovat - co jednoho vyděsí, jednoho nažhavý.

5)Kluci poznají.... že jsi povrchní!

Jak to kluci vnímají: Prozradí tě tvoje následující otázky: ,,V jaké části města bydlíš?'' ,,Jak vysoké máš kapesné?'' ,,Co dělají tvoji rodiče?'' ,,Kolik stály ty kalhoty?'' ,,Jakou máš značku bundy?''

Jak to kluci vnímají: At už chudý nebo bohatý, žádný kluk není rád, když ho zredukuješ jen na to, co má (nebo taky nemá). Jde přece o to jaký je!

Jak ho převezeš: Smůla. Pokud jsi rozmazlená holka, které jde jenom o luxus a peníze, rychle to odhalí a ještě rychleji raději zmizí.

6) Kluci poznají... jaká jsi v něžnostech!

Jak to kluci poznají: Nemáš to napsané na čele, ale na rukou. Respektive během chvilky na tvém podání ruky poznají, jaká jsi v něžnostech. Pokud máš volný stisk ruky, jsi spíše zranitelná a máš raději mazlení.Pokud podáváš ruku ze shora, ksi při tulení (ale i v životě) dost dominantní. A pokud při potřesení rukou přejedeš ukazováčkem po hřbetu ruky, znamená to:,,Chci tě a hned ted.''

Jak to kluci vnímají:Kluci mají rádi jednoduché věci a situace. Je dobře, že existují i signály, které se z rukou přečíst nedají.

Jak je převezeš: Nepodávej mu na pozdrav ruku, ale dej mu letmý polibek. To se mu bude taky líbit.

7) Kluci poznají... že máš velké srdce!

Jak to kluci poznají: Chudák starší paní. Roztrhla se jí nákupní taška. Po cestě se kutálejí její rajčata a plechovky. Všichni jdou nevšímavě dál. Jen ty ne.  Trpělivě babičce pomůžeš se sbíráním a ještě jí ze supermarketu přineseš novou tašku. Takhle se chováš vždycky, když někdo potřebuje pomoc.

Jak to kluci vnímají:Dívka je hezká tehdy, pokud je hezká uvnitř. Jen ten, kdo v sobě nosí lásku, ji může také dávat. S milíma holkama se kluci cítí jako v bavlnce. Přineseš mu polévku, když bude ležet nemocný v posteli. Budeš ho utěšovat, když jeho fotbalový klub prohraje. Pohladíš ho, když se zraní.

Jak je převezeš: Proč bys měla?

8)Kluci poznají... jestli se v tobě skrývá ,,Knoura''

Jak to kluci poznají: Se svojí tajnou láskou sis domluvila svhůzku na šestou. Máte jít na drink. Ted je právě půl sedmé. Místo aby ses omluvila, že jsi přišla pozdě, stěžuješ si na špatné světlo v baru a na údajně nepohodlné sezení.

Jak to kluci vnímají:Žádný kluk, který má v sobě trochu sebeúcty nechce za přítelkyni uknouranou, naspokojenou rádoby hvězdičku. At je jakkoliv hezká. Pokud máš ráda tupé poslušné ovečky, jen tak dál. Pokud ne, změn své chování.

Jak je převezeš:Nijak. Kluci v sobě na tohle mají zabudovaná detektor. Takže určité věci před nimi prostě neschováš. I ten nejpomalejší kluk tě nejpozději na třetí schůzce prokoukne.

9) Kluci poznají... jestli si chceš jen hrát!

Jak to kluci poznají:Směješ se když ti vypráví o své kapele. Jejich komplomenty ti lichotí. Říkáš, že se ti líbí. Ale proč teda pořád esemeskuješ a koukáš i po jiných? To, že bys odešla, kdyby tě ten kluk nudil, je jasný. Takže to nemyslíš vážně a chceš si jen trochu hrát.

Jak to kluci vnímají: Jasně, chceš si vyzkoušet, jak daleko můžeš zajít. Ale nic klukům neleze na nervy tolik, jako neustále balení holky, od které nakonec nedostanou ani telefonní číslo. Kluci jsou lovci. A k lovu patří kořist. Kromě toho není moc fér jen si s někým zahrávat. 

Jak je převezeš:Pokud chceš jen ze srandy zkusit, jak daleko můžeš u něakého kluka dojít, potřebuješ trochu štěstí. Tedy štěstí, abys našla nějakého týpka a la ,,mouchysněztesimě'', který si to nechá líbit. Neměj strach i takoví existují. Ale nechtěla jsi najít svého kluka svých snů?

10) Kluci poznají ... jestli máš zkušenosti!

Jak to kluci poznají:Kluk který může mít všechny holky (a ví to), není tvůj typ. At si na něm spálí prsty ostatní holky. Ráda se scházíš s kluky, kteří vypadají cool až na druhý pohled a nestřídáš holky jako ponožky. Nevrháš se jim hned do náručí, ale necháš je, at se trochu snaží. Naučila ses neservírovat své city hned na stříbrném podnosu. Tak  ti nemůže hned tak někdo ublížit.

Jak to kluci vnímají:Díky svým zkušenostem, nejsi jen tak dostupná a jsi přitažlivá. To, že ho necháš se snažit, zvyšuje jeho zájem. Ale nesmíš být neoblomnou ledovou královnou.

Jak je převezeš: Holky jako ty žádné triky nepotřebují.

napsal/a: Kacka.Kocka.mnau 07:19 | Kluci verzus holky Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář