23.Říjen 2008

"Jsem krutý i něžný...jsem ŽIVOT."

Škola je kriminál....sedíš v ní a nevíš za co!!!!!!!!!

Život je jako šachy. Někdy na černých, jindy na bílých polích, někdy dáváš šach, jindy dostáváš mat, ale nikdy nemůžes smést všechny figurky ze stolu a říct ,,Začínám znova"

"Život je pes...a žít ho je psina!"  "Jelikož je život pes, musíme se tvářit jako jiný predátor, který má nad ním alespoň předstíranou moc..."  "I pes má svůj den...dnes je ten den a já jsem ten pes."

"Škola je místo, kde za minimální dobu maximálně zblbneš."

"Život je jen ubohou parodií na naše sny."

"Jsem na dně, konečně se mám od čeho odrazit!!!"

"Když pláčeš, pláču taky. Když se směješ, směju se taky. Když se bojíš, bojím se o tebe. Když se zraníš, cítím bolest. Až jednou zemřeš, v ten den zemřu i JÁ."

"Za hranice reality k hranici fantazie, kde sen se mísí se skutečností..."

Čas ubíhá tak rychle, lidé vstupují i odcházejí z našeho života. Nikdy nesmíš zmeškat příležitost, abys těmto lidem řekl, jak moc pro tebe znamenají... MOC PRO MĚ ZNAMENÁTE!!!

 

 

Vložil: Kamilka6 ¤


Komentáře (2):
  • 24.10.2008 12:40:00, Katush

    Pro svět jsi jenom někdo, ale pro někoho jsi celý svět. Vím ted je to jiny,nebude to tak jako driv,ale chci tirict ze si te hrozne moc pro mne znamenas,budu te mit vzdy hrozne moc rada,at se deje cokoliv....Mt:o*

  • 23.10.2008 16:56:55, rozky

    Tu jsem náhle viděl, že mohu pro druhého něco znamenat, už jen tím, že tu jsem a že ten druhý je šťastný, protože jsem u něho. Je to něco, pro co lze žít. Erich Maria Remargue Berunko si pro mě nejvíc v životě!MTM:o*