29.Červenec 2009
Tak tedy něco o mě:

Narodila jsem se, zatím žiju, a jednou zemřu, jako každý jiný:)
Ne,nebudu si z toho dělat srandu:) Takže hezky od začáku: Narodila jsem sev Praze, ale už nějakou dobu bydlím v takový malinký vesničce, kde neníani moc domů, ani moc lidí.... Takový klidný místo.... Někomu to můžepřipadat nudný bydlet na vesnici, ale má to svý výhody, hlavně prolidi, kteří mají rádi klid:) Občas potřebuje každý vypadnout někam mezilidi, ale když vás to omrzí, není nadto bydlet někde na vesnici, najítsi nějaký klidný místo na zahradě a vypnout, o ničem nepřemýšlet, jenomtak snít.......:)
Mým největším koníčkem jsou,a vždycky budou, naši mazlíčci - psi a kočky. To se nikdy nezmění :)Pak taky posledních pár let strašně moc ujíždím na hudbě a knížkách.Ráda objevuju nové interprety a styly..
Nejradši poslouchám rock, punk, metal, ska....
Mezi moje hodně oblíbené kapely patří například:
Aleš Brichta
Arakain
Apocalyptica
Calathea
Cocote Minutte
Daniel Landa
Divokej Bill
Doga
Evanescence
Green Day
Harlej
Horkýže slíže
Iné kafe
Jaksi taksi
Kabát
Korn
Krusipüsk
Lety mimo
Linkin park
Lordi
Managarm
Metallica
Neřesti
Pěchota
Prohrála v kartách
Rammstein
Rybičky 48
Scorpions
Simple Plan
SPS
The Rasmus
Ticho de pre cupé band
Tři sestry
UDG
Visací zámek
Vypsaná fixa
Wohnout
XIII. století
Těch kapel je mnohem víc, takže budu časem doplňovat, a něco najdete i v rubrikách:)
Zknížek můžu číst téměř cokoliv, občas si ráda přečtu úplně obyčejnýzamilovaný román - pro odreagování a útěk z reality je to úplněnejlepší čtení, ale mám ráda i psychologické příběhy a příběhy zeživota nebo horory:)
Před nedávnem jsem úspěšněodmaturovala (naštěstí) a teď doufám, že konečně budu mít čas na svojekoníčky, hlavně na hudbu. Sice neumím zpívat, ani na nic hrát, a vživotě se to nenaučim, ale hudbu prostě miluju, a nedovedu sipředstavit život bez skvělejch kapel, bez koncertů, fesťáků, bez mýchpřátel, s kterýma chodíme na koncerty...... Pro mě je hudba hodnědůležitá.
Poslouchám když mám dobrou náladu, když jsemsmutná, když potřebuju prostě vypnout, prostě pořád :D Hudba vás nikdynezradí, hudba je tu pro nás, a my jsme tu pro hudbu....
Jak říká můj oblíbený citát: Hudba někdy dokáže nahradit slzy :)


Vložil: KatakombaD ¤