24.Březen 2012
miluju každý tvůj pohled, každý tvůj úsměv. Ráno se probouzím s myšlenkou na tebe a v noci se stejnou myšlenkou usínám. Bez tebe si už nedokážu představit svůj život, který najednou dostal smysl.pokaždé, když tě uvidím, rozbuší se mi srdce. když tě jen chvilku nevidím, už se mi stýská.jsi pro mě jako droga, na které jsem závislá. jsi moje štěstí a nechci být jinde než s tebou.
jsi to ty, kdo mi dává chuť do života. jsem vděčná za každou uplynutou minutu s tebou.chtěla bych ti poděkovat za vše, co pro mě znamenáš, za vše, čím pro mě jsi. děkuji ti za to, že ses objevil v mém životě a ve vteřině jsi mi ho změnil. děkuji ti za to, že jsem díky tobě ta nejšťastnější žena na světě.
děkuji ti za to, že jsi se mnou. děkuji ti za to, že jsi. když na tebe myslím, tak se usmívám. každý den s tebou je pro mě tím nejhezčím. dny, kdy tě nevidím, utíkají pomalu, chvíle s tebou utíkají tak strašně rychle milášku..... nejraději bych se ti schoulila do náruče a a prosila at už mě nikdy nepouštíš.... jsi to nejlepší, co mě kdy potkalo.
ty minuty a hodiny, kdy tu se mnou nejsi, byly a jsou jako věčnost, která je tak dlouhá a nesnesitelná. a pak, když tě zase uvidím, poskočím radostí z tvé blízkosti. ty nádherné chvíle, které spolu trávíme, jsou pro mě vždy tak vzácné. znamenáš pro mě příliš, abych tě někdy dobrovolně opustila......znamenáš pro mě celý svět....jsi můj svět a mé štěstí.....

nemůžu ani slovy vyjádřit, jak moc jsem šťastná, že jsem tě potkala čumáčku můj. nechci o tebe nikdy přijít !
nedokážu bez tebe žít.....
Zbožnuju tě
Vložil: Katy.pivon ¤