Je pravda, že jsem tam teprve druhý týden, ale je to vopruzFakticky obdivuji lidi, kteří chtějí jít na vysokou. Já jestli se jednou dohrabu k té blbé maturitě, tak mě ve škole už nikdo nespatří. Jedině na rodičovských schůzkách.

Vážně je to teror. A kdo říká, že by se do školy hned vrátil, měl by nejprve okusit školní rok v drahoceném ústavu gymnázia Jiřího z Poděbrad. Nic proti Jiříkovi, ale název tento ústav nezachrání a já, jelikož mám možnost srovnání, mohu říci: kam se hrabe gympl v Kolíně. No považte, 2. září mít školu do 15.55??? A takhle je to pořád. Jen samé prudění. Tento týden už máme snad jen děják, páč si ho dáváme místo každé hodiny, jež by v klídku mohla odpadnout.

A to není vše. Ještě jsem vám nepověděla story se skříňkou. Na to bych se taky vykašlala, organizace této školy je zarážející a divím se, že tam ti chudáci vydrží až 8 let. Já budu ráda, když tam překlepu rok. No ale zpět ke skříňkám. Vyfasovala jsem skříňku, jež jsem měla i loni, ale najednou jsem zjistila, že ji nemám sama. Usídlil se mi tam nějaký prvák. No nic to bych skousla, ale oni se začali množit a za chvilku jsem tam měla ne jedny, ale rovnou dvoje cizí boty a to ještě stále není konec. Najednou jsem byla ve své vlastní skříňce přebytečná a ty hodné duše, jež se mi tam usídlily mi vystěhovaly věci. Skandální!!! Ale jelikož přísloví praví: Moudřejší ustoupí. Ustoupila jsem a požádala jsem si o jinou skříňku. Teď nezbývá než se modlit, aby mi ji nezačal zase někdo okupovat, ale jelikož už je pozdě a každý by svoji skříňku měl mít, tak by mi tato měla zůstat a měla by být jen má. A přísahám, že jestli se tam někdo opováží nastěhovat jen zlomek cizí věci, nemilosrdně ho vyhodím. Nenechám si ji už znovu vzít.

No už jsem se rozhořčila dost. Ukončím to jen zbožným přáním, kéž by už byl květen a já odtamtud vypadla!!!

napsal/a: Katynov 16:33 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář