Výlet

06.Květen 2008

Dneska jsem jela s kvartou na školní výlet. No popravdě se tam nic závratného nestalo, ale jsem úplně vypytlená jen z toho, že jsem tam byla.

Kvarta je vlastně jako devítka základky, ale já tam skvěle zapadla. A jelikož jsem byla ve společnosti sobě rovných, tak jsem se chovala jako magor na částečný úvazek.

Jeli jsme do Koněpruských jeskyní. Samo to je zážitek (pokud jste tam nebyli milionosumkrát jako já), ale jelikož už to tam znám, tak jsem jen vymýšlela kravinky... Už u vchodu do jeskyně jsem pozdravila průvodce tak, že si mě už nikdy s nikým nesplete a pak jsem začla sypat nějaký hlášky, no a ty blbce z kvarty nenapadlo nic jinýho, než se jim tlemit. Zakončila jsem to návrhem hry na schovku a tato teorie se mi natolik zalíbila, až jsem tento příběh rozvinula k legendě o ztracené skupince inteligentních lidíto je nezvratný důkaz mé naprosté demence... Divím se jen, že se se mnou ještě někdo baví

napsal/a: Katynov 17:49 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář

Lidouuš 06.05.2008 18:03:17

a já se divim, že ještě nejsi členka klubu demence, a jakooo pozoor, tam se nedostane jen tak někdo..=) Jen pro ty lepší..;))