03.Červen 2007
Autor: L.u.c.i.f.e.r.k.a v 21:20
dopila jsem kamikaze a dožrala musli tyčinku co ted? budou novy fotky:)..jooo Nisa že? kamikaze s vodkou-mnam teda už fuj... Pár novejch známejch mam Péťa je lol ,,hele Lucka" ,,Lucko a máš se jak dostat domu? ja o tebe totiž strach víš?" ,,a fakt se máš jak dostat domu"? ,,Au" ,,promin" kdo neviděl nepochopí... ,,ALe lĹucka ma poslední tejden halušky, na každýho se smějě"
,,i přesto co mi děláš,že mi piješ pití Tě mam ráda,jako kámaráda samozřejmě"Martin:,,To je jasný a nelíbím se Ti?" ,,No jo jseš fakt hezkej to jo" LOL já nemůžu ,,To ty taky,bys potřebovala taky nějakyho pořádnýho chlapa,teda jako pořadnýho ne,teda to taky ale víš jak,prostě jako mě ale ještě lepšího" ,,nee ten by si mě nezasloužil" ,,já bych si tě nezasloužil?" ,,no ty taky ne no,nebo jo,sakra jsem se do toho asi trochu zamotala"
,,ty prase nešahej mi mezi nohy" ,,cos to řekla?" ,,nic" ,,cos to řekla"? ,,v klidu ne?" ,,víš co si řikala před asi 5 minutama,víš to?" ,,ne tady je moc nahlas hudba ja se asi neslyšela" the best night?luxus night
 



0 Komentáře: