21.Prosinec 2010
Když to tak vemete, jak dopadly nynější Vánoce, všude jen samý stres a nervy . . . heslo: Hamty Hamty, ať mám víc než tamty je na místě. . . všichni se schaníme dárky at to stojí co to stojí a přitom ty nejkrásnějsí a nejcennější dárky . . . stojí vždy přímo přeed námi ! ! ! Jen si to neuvědomujem ! Ten nejkrásnější dárek, v tom nejbližším nám člověku, kterého milujeme nebo kterého sme milovali ale bohužel ztratili, ať už kvůli nemoci nebo kvůli neštastné náhodě či nehodě nebo prostě jsem o něj příšly . . . nejhořší je proživat jeho/její smrt a vědět do předu že jakákoliv pomoc, snaha, jakýkoliv boj je předem prohraný.
Ale vrátím se k tomu co jsem chtěl říct na začátku: Pojem NOVODOBÉ VÁNOCE ?
- ty už nejsou to co byvaly jsou jiné uspěchané, všechno je to jenom o tom kupovat kupovat kupovat a zas nic jineho nez kupovat, po dárcích je na 2.místě jídlo, copak člověk je živ proto, aby jedl bo naopak, ale já si myslim, že tu sme pro pár dalších lidi kteří naší přitomnost oporu potřebují i když my sami jsme v hají (slušně řečeno)...
Vložil: LEMURR ¤


Komentáře (2):
  • 23.12.2010 03:25:01, LEMURR

    Děkuji Človíčku za darek :o) Chapu tě ale já to psal ve vzteku a zlosti... proto sem tam nasekal chybu az ted si to čtu...a zjištuju jaky sem pako :o) za to se ti omlouvám!

  • 21.12.2010 19:16:44, mattisks

    mám pro tebe dárek človíčku: http://www.pravidla.cz/