« Domů | Výsledky NHL 2011/12 » | Libye » | Jan Rokycana » | Vysídlení Němců z Československa 1946 » | Horatio Nelson » | Postupimská konference 1945 » | Jaltská konference 1945 » | Norodom Sihamoni - Kambodža » | Royal Navy - součastnost » | Royal Navy - historie »

Sagittarius - měsíc DUBEN 2010

·        SAGITTARIUS  -  Měsíc - DUBEN  -  STŘELEC

Do vašeho života přijdou nečekané změny a vy si na ně budete muset zvyknout. Budete potřebovat hodně energie a ještě více trpělivosti. Brzy začnete pociťovat potřebu stereotypu a denní rutiny. Až s poznáním, že existuje pouze a jen cesta vpřed, budete schopni dát vašim dnům řád. Je pravděpodobné, že na sebe budete muset vzít nějaký další závazek nebo zodpovědnost. Nevyhýbejte se tomu, pomůže vám to v hledání sebe sama. I přes drobné nepříjemnosti budete se sebou na konci měsíce hodně spokojeni.

·        Týden – 16. ( 19.4.-25.4. )

Po dlouhé době se vám ozve osoba, na kterou jste ztratili kontakt. Potěší vás to o to víc, že máte s tímto člověkem mnoho společného a vzájemné sympatie jsou nepopiratelné. Nenechte už si propříště tuto milou a přátelskou bytost ztratit z dohledu!

·        Horoskop na sobotu 24. 4. 2010

Jste schopni šířit dobrou náladu všude, kam přijdete – doma, v zaměstnání i ve společnosti. Máte příležitost vyřešit všechny odložené problémy. Odpoledne využijte krásného počasí k prozkoumání nejbližšího okolí, na delší cestování se nevydávejte ani za úplatu. Nezapomeňte na návštěvu lékaře. -seznam

 

Vaše šťastná hvězda stále ještě nevyšla, neboť vaše znamení je neustále konfrontováno složitě aspektovaným ale velmi výrazným Sluncem ve znamení Býka. To bude neustále výrazně komplikovat vaše postavení. ještě i celý duben, Se začínajícím tranzitem Venuše do znamení Blíženců by se však měla výrazně měnit i vaše životní situace… - libim se ti

Ani taktně, s citem a zatajeným dechem radši nezasahujte do cizích záležitostí. Snadno ošklivě narazíte a vysloužíte si i neoprávněné obvinění. Každý totiž není stejně kamarádský jako vy. Duševní síly si nejlépe obnovíte kontaktem s uměním.

Ze zástupu všech svých obdivovatelů si konečně vyberete toho jednoho pravého. Vlastně se vám tím i docela výrazně uleví.

Hodně síly budete potřebovat v případě, že narazíte na nedostatek pochopení pro své nápady. Příbuzní nebudou příliš nadšení.

Nedejte se zatáhnout do diskuse o penězích. Správně vycítíte, že ať řeknete cokoli, jistému člověk se stejně nezavděčíte. - centrum

Podle vašeho názoru má každý jedinec možnost se svobodně rozhodovat, volit si zásady, a pak je důsledně dodržovat. Vy sami si vždycky zcela vědomě hledáte určitý cíl, zaměříte se na něj, a pak za ním vytrvale kráčíte. Přitom vědomě používáte určité prostředky – ať už je to například úsměv nebo neproniknutelná maska. Chcete buď všechno, nebo nic. Není vám příjemné, že po vás společnost vyžaduje takové normy chování, které pro vás nic neznamenají, takže ji nemůžete přijmout za vlastní. Žádáte právo na zcela upřímné vyjadřování svých myšlenek, a pak děláte to, co uznáváte za vhodné. Kriticky kontrolujete stanovené hranice, zákazy a pravidla hry, a náruživě zkoumáte nové zážitky, zkušenosti, cesty. Přitom chcete rozhodovat podle vědomě zvolených ideálů, nikoli podle nevědomých podnětů. Navzdory svému chladně rozvážnému chování jste člověk budící pozornost a zájem, což lze připsat vaší hluboce zakořeněné radosti ze života a vědomě šarmantnímu chování. Horoskop A-Z

·        Horoskop na neděli 25. 4. 2010

Žádné obavy z dnešního dne. Jste nabiti energií, až musíte temperament trochu krotit. Trochu více byste jej naopak ocenili u partnera. Vidí, že stále přitahujete opačné pohlaví, a cítíte to i vy. Než se však dopustíte nevěry, dobře si všechno rozmyslete. Záletnické i podnikatelské plány raději odložte.

 

Čínský horoskop - Ovce

  • Ovce

  • 17.2 1931 - 5.2 1932
  • 5.2 1943 - 24.1 1944
  • 24.1 1955 - 11.2 1956
  • 9.2 1967 - 29.1 1968
  • 28.1 1979 - 15.2 1980
  • 15.2 1991 - 3.2 1992
  • 1.2 2003 - 21.1 2004
  • 19.2 2015 - 7.2 2016

Člověk narozený v roce Ovce bývá poctivý, počestný a upřímný. Může být ostýchavý či stydlivý. Může mít problémy zkrotit své emoce a poté podléhat sklíčenosti. Ovce umí nejenom snadno odpouštět, ale také pochopí spoustu vašich nedostatků. Výborně vychází s dětmi, má rád zvířata a přírodu. Není stoupencem přílišné disciplíny. Často mívá potíže udržet si objektivní pohled.

Pokud Ovce chce, svede být velmi milý a sympatický společník, čehož snadno využívá ve svůj prospěch. Ale popravdě - málokdy řekne něco na rovinu. Je ale už takový, zvykněte si. K tomu může propadat opravdu špatným náladám a od vás bude očekávat, že jej rozveselíte. Naštěstí však Ovci štěstí opravdu přeje, nezřídka se štěstěna projeví ve formě nemalého dědictví. Plýtvá však více, než si může dovolit.

Komunikace s Ovcí bývá složitá, reaguje totiž přehnaně a lítostivě. Snadno ji potěšíte lichotkou adresovanou na její talent. I Ovce samotná umí využívat lichotky. Obzvlášť pokud se snaží získat něčí přízeň. Dokáže tak dosáhnout svého aniž by musela něco lámat přes koleno. Řídí se příslovím, že tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne. Aby se Ovce vyhnula konfliktu, někdy zvolí cestu oklikou.

Znamení Tygra, Vepře a Koně přináší do života Ovce srdečnost a veselou náladu. Nicméně taková Myš bude jen stěží hledat pochopení pro marnotratnost Ovce. Psi či Buvoli s ní budou mít ostřejší vztahy. Ostatní znamení by měla mít s Ovcí vztahy pohodové.

Keltský horoskop - Habr

  • Habr

4.6. - 13.6. 2.12. - 11.12.

Habrům je vlastní objevitelství a prozkoumávání neprobádaných věcí. Zaujímají mnohdy nevšední přístup. Dokáží se však dokáží radovat z každodenních maličkostí všedního života. Pevně věří svým snům, a někteří jich opravdu dosáhnou nebo k jejich dosažení svým životem alespoň pomohou.

Pro lidi narozené v období patřící habru je lepší dosáhnout alespoň mála, než aby odešli s prázdnou. Myslíte si, že budou sedět a bez přičinění přihlížet? Ne, to rozhodně není pro ně. Jsou pečliví a veškeré povinnosti zvládnou na 100% - přestože to jsou na první pohled povinnosti pro mnohé zbytečné. Oplývají ohromující empatií, snadno postřehnou to, co jiným zůstane ukryto. Proto před nimi neschováte žádné tajemství. Mívají smysl pro loajalitu a k tomu umějí jednat asertivně. Hulvátské chování je jim cizí. Dokáží také nezištně pracovat pro dobro jiných. Pojem altruismus jim je nesmírně blízký.

Ve vztazích jsou zrozenci obvykle stálí. Jsou také ješitní, takže jim je náklonnost opačného pohlaví nesmírně sympatická. Pokud vás osloví habr, vězte, že nejlepší cestou jsou lichotky.

Habr vnímá všechny bytosti jako sobě rovné, vždy stojí na straně spravedlnosti, kterou chrání a ctí celou svojí duší. Přestože mohou vyhlížet zranitelně a snad i křehce, pod slupkou můžete nalézt velice pevný a odolný materiál. Často, když se habr zdá být zlomen, je to jen zdání. A zdání klame. On totiž v nitru duše vyčkává na svou příležitost, kdy bude moci povstat z vlastního popela, jako bájný pták Fénix.

·        

·         Dhanus, 23.11. - 21.12.

·         Indický horoskop

 

Toto znamení je zobrazováno jako luk a ne jako šíp, protože luk je nástroj, kterým můžeme něco vrhnout do vzduchu. Symbolizuje nap

O autorovi

  • Jméno LUCky.luKA
  • Region Karlovarský kraj
Můj profil