« Domů | Výsledky NHL 2011/12 » | Libye » | Jan Rokycana » | Vysídlení Němců z Československa 1946 » | Horatio Nelson » | Postupimská konference 1945 » | Jaltská konference 1945 » | Norodom Sihamoni - Kambodža » | Royal Navy - součastnost » | Royal Navy - historie »

Sagittarius - měsíc KVĚTEN 2010

Horoskopy na rok 2010 - Střelec

Obecně: Celý rok není příliš vhodný k podpisům pracovních, i obchodních smluv. Během roku taky nemůžete být vždy plni síly a smyslu pro povinnost, přesnost a rozumnost nebude vaší předností. V březnu ale druzí ukážou přívětivou stránku, jen byste neměli podlehnout náhlým sexuálním pokušením. Koncem března a dubna ale luxusním vášním a erotickým láskám planety přejí. Následné manažerské úspěchy vám vycházejí, pokud znáte cizí jazyky a umíte se pohybovat ve společnosti. Avšak první polovina června může přinést spory v zaměstnání ohledně zisků. Zkuste se v této době vyhnout extrémním sportům, rychlé jízdě autem a hlavně na motorce. Skrze léto máte šanci mít úspěchy v kontaktech s přáteli. Budete toužit užívat si radostí života, mezi které rozhodně patří erotické zážitky. V září znovu pozor na zbrklost a nedostatek trpělivosti s partnerem, v domácnosti si hlídejte mylná rozhodnutí ohledně vody a nákupů surovin. Pozdní podzim se nejspíš ponese v příjemné atmosféře, když najdete čas na rodinu a děti, i v cizině.

Láska: Venuše říká, že v březnu, dubnu, ale i podzimním listopadu přijde dobrá příležitost, cizince se snažte získávat hlavně v období srpnových dovolených. Zažijete radost a vtipné situace, možná i rychlý sex s náhodnými partnery. V lásce budete mít docela štěstí, pánové budou častěji dobývat citlivé ženy ze svého sousedství. V tomto roce byste tak mohli být sebevědomí a přátelštější vůči rodině. Mars naznačuje, že najdete někoho, kdo vás bude víc podporovat.

Zdraví: Nepijte příliš alkohol, po celý rok máte citlivější játra. Je nutné, abyste do zdravého životního stylu zapojili i členy vlastní rodiny, taky ty nejstarší. Především sport a pohyb vám i jim umožňují věnovat se lépe tomu, co vám vyhovuje. Jupiter i Mars pak znemožňují, abyste rychle podléhali nemocím, jako je chřipka. Snad jen v červnu a červenci pozor na stav stehen, mohli byste si přetrhnout svaly, a taky na chodidla. V září a říjnu sport omezte, hrozí zlomeniny, věnujte se spíš jen běhu.

Práce: Ať už se věnujete kreativním povoláním, obchodu nebo průmyslové činnosti, ve všem získáte více úspěšných chvilek, když naleznete odběratele v cizině. Březen vám dá příležitost, jak začít něco znovu a úspěšně, Mars vás podporuje, stejně jako Jupiter. Podnikatelské aktivity vám vyjdou, pokud vše můžete zaručit silou vlastní osobnosti. Během roku všechno potvrzujte přesnou administrativou, kterou ještě nezvládáte tolik dobře. Máte pak šanci se plně realizovat v příštím roce.

Peníze: Neptun a Uran vás ženou do různých šťastných příležitostí, ale máte je sklon spíš nevyužít. Proto si dejte dobrý pozor a snažte se na vše získávat potvrzení, dokumentaci a smlouvy. Čím dál víc postupujete, tím je pravděpodobnější, že získáte dost, ale buďte přející při vydání za rodinu a děti. Především v exportu zboží a díky cestovním kancelářím vyděláte hodně, v červenci díky společníkům a kolegům, jen v září musíte dost zabrat fyzicky, abyste netratili. Vánoce budou štědré.

 

Charakteristika znamení - Střelec

Luk a šíp namířený ke hvězdám nechť jest symbolem touhy a snažení. Mnohdy jest vykládáno jako touha člověka po "božském Stvoření", tedy po osvícení. Střelci jsou rození pracanti a jsou známí nebývalou pílí. Jiný by spekuloval, oni vše odedřou a je-li v cestě nějaký problém, zdvojnásobí svůj výkon a dovedou vše ke zdárnému konci. Když se něco nepovede, ostatní rezignují. Ne tak střelec - jeho verva a chuť k dílu je až neuvěřitelná! Nejednou dokáží doslova nadchnout a strhnout na svou stranu okolí. Mívají pak celé zástupy přívrženců.

Ovšem pozor, často přehlíží potenciální nebezpečí a problémy právě díky svému entuziasmu a zapálení, navzdory své intuici i přirozené prozíravosti. Zbrklost tak z nich často dělá náladové mrzouty. Bohužel věci někdy přivádějí do extrému. Z neúspěchu obviňují okolí, ačkoli si za vše mohou sami. Jejich pracovitost pak přichází v niveč, neboť co začnou, to nedokončí a skáčou od věci či projektu, zastavujíce se v půli cesty. No tak, chce to jen zpomalit, občas si trochu odpočinout a vydechnout. Trpělivost, přátelé, trpělivost!

Díky pořádkumilovnosti, systematickému přístupu a schopnosti myslet progresivně si vedou v zaměstnání skvěle. Uplatňují se v oblasti cestování, import - export, plánování. Mají cit i ve finančních sférách - bankéři, manažeři. Jako "ryba ve vodě" se cítí i v mechanických a vědeckých oborech. Střelci mají rádi nevázanost, jdou za svobodou a celkem si vystačí sami se sebou. Ale pokud dojde ke sňatku, bývají z nich pozorní partneři. Hodí se pak k sobě Střelec s jiným Střelcem, s Blížencem. Výhodné je i spojení se Lvem nebo Beranem, možná i Váhou.

Horoskop – obecně – 17.týden

Zdá se vám, že v poslední době na vás padá ponorková nemoc? Pravdou je, že žijete tak trochu jako v akváriu. Každý den ta stejná pracovní rutina, stejné prostředí a hlavně stejní lidé! To se však tento týden změní. Potkáte totiž skvělé nové přátele.

 

Horoskop na pátek 30. 4. 2010

Seznam:V dopoledních hodinách bude vyhlášeno ve vašem okolí příměří, na které se můžete spolehnout. Zrozenci druhé dekády budou vystaveni přílivu magických sil, vyrazte třeba na nějaké staré kultovní místo, které se nachází ve vašem okolí. Máte šanci na iracionální zážitek dnešní noci, tak si ho nenechte ujít.

LST:Tak o náplni tohoto víkendu budete mít patrně jasno, ale dnes byste i vy měli vyrazit na pálení večerních ohňů, neboť v tento zvláštní den ani vy nemůžete vědět, co tato nejpůsobivější noc s vaším znamením udělá. Pouze se nemažte kouzelnou mastí z blínu, durmanu, celeru a leknínu, jenž obsahuje atropin, který způsobuje halucinace a navozuje stav tzv.létání.

Centrum:pomalu už začínáte ztrácet víru v lásku. Je škoda, že to ale vzdáváte bez boje. Zkuste popřemýšlet o způsobech, jak partnera hledáte, a zcela jistě zjistíte, že na to jdete vždy úplně špatně. Existují mnohem lepší metody, které byste se měli naučit.

Sex a vztahy: Ten, kdo okolo vás pořád běhá, nechce být jen přítelem. Jeho úsmysly sahají mnohem dál. Nemáte jediný důvod nedat mu šanci.

Děti a rodina: Budete zvažovat, zda si můžete dovolit cenově dražší, ale zato velice lákavou dovolenou. Měli byste se řídit zdravým rozumem.

Práce a peníze: Pochopíte, že to s vámi rodina myslela dobře, když chtěla zasahovat do vašich soukromých věcí. Být jí, dělali byste totéž.

 

Horoskop na sobotu 1. 5. 2010

Seznam: Můžete dělat prakticky cokoli, ve všem se vám bude dařit. Hvězdy vám budou nakloněny, naproti tomu přichází nepříznivé období v oblasti partnerských a mezilidských vztahů. Odpoledne si dopřejte jen společnost partnera. Pusťte si tichou hudbu, nalijte víno a pokuste se vytvořit takovou atmosféru, která by dala partnerovi zapomenout na vaše prohřešky.

LST: Čeká vás přímo fantastický květen, který otočí vaše uvažování vzhůru nohama. Proto se dnes chovejte velmi aktivně, zúčastněte se průvodů demonstrací, neboť všude na vás čeká příležitost, kterou můžete vaše ohnivé znamení velmi vhodně zúročit. A ještě na tom něco málo vydělat.

Centrum:  S vaší rodinou se dnes podíváte na zoubek ubikaci, v níž žijete. Přijdete na zárodky mnoha problémů, které by mohly nastat, pokud svému příbytku okamžitě nepomůžete. Stanete se pro dnešní den kutily, kteří se dokážou postarat o bezpečí svého domova.

Sex a vztahy: Plakat nad rozlitým mlékem nemá smysl. Raději se ještě pokuste slepit džbán, přeci vám na něm tolik záleží. Nevzdávejte to.

Děti a rodina: Budete se svým partnerem vážně uvažovat o tom, že si vezmete hypotéku. Bude dobré zjistit si o jejích podmínkách vše nutné.

Práce a peníze: Nebojte se rodinného setkání. Neshody, se kterými jste se minule loučili, jako by se rozplynuly. Nikdo se k nim nebude vracet.

 

Horoskop na neděli 2. 5. 2010

Zapomeňte na všechny problémy a raději ani nezvedejte telefony. Dnes se pravděpodobně setkáte s osobou, jejíž ironické poznámky na váš účet vám přivodí stav nervové lability a vy nebudete schopni se na cokoli soustředit. Máte-li tajemství, za žádnou cenu je nikomu nesvěřujte.

 

Horoskop na sobotu 8. 5. 2010

Seznam: Máte pocit, že se vám nic nedaří? Na co sáhnete, to pokazíte? Připadáte si někdy bezmocní? Nepodávávejte se problémům. Zkuste si o nich promluvit s někým, komu důvěřujete. Uvidíte, že už pouhým ventilováním potíží se vám částečně uleví. Dejte si pozor na intriky.

LST: Tento druhý sváteční víkend už toho moc nedoženete a tak by měl být více o odpočinku než o přehnané aktivitě. A pakliže jste něco hezkého prošvihli tak už to jen těžko dnes doženete. Proto si v klidu odpočiňte a začněte vymýšlet něco nového, rozhodně vás opět něco velmi zajímavého napadne, co by se dalo dobře a hlavně brzy zrealizovat.

Centrum:  Další hektický pracovní týden máte úspěšně za sebou, a proto je čas na to, abyste se zase mohli plně soustředit sami na sebe. Dopřejte si odpočinek, uvařte dobré jídlo, postarejte se o zábavu. Vypusťte z hlavy všechny problémy, které na vás cení zuby.

Sex a vztahy: Požádejte svého partnera, aby změnil některé své návyky, které vám nevyhovují. Kupodivu se kvůli tomu s vámi nezačne hádat.

Děti a rodina: Nesmíte své děti rozmazlovat tím, že jim koupíte, co jim na očích vidíte. Musí se naučit, že nemohou mít vše, na co si ukážou.

Práce a peníze: Zůstanete-li doma, budete se moci kochat idylkou, která u vás panuje. Bude vám líto, že si ji nemáte čas vychutnávat častěji.

Horoskop na nedĚLE 9. 5. 2010

Seznam: Všechna vaše jednání dopadnou dobře, nejen díky vašemu jarně pozitivnímu myšlení. Máte-li neshody se sousedy, neodkládejte řešení a pusťte se do toho. Odpoledne budete nejen překvapeni, ale i vy mile překvapíte. Zvlášť pokud jste si vzali k srdci plány z minulého dne.

 

SAGITTARIUS – Obecně – měsíc - KVĚTEN

Do vašeho života přijdou nečekané změny a vy si na ně budete muset zvyknout. Budete potřebovat hodně energie a ještě více trpělivosti. Brzy začnete pociťovat potřebu stereotypu a denní rutiny. Až s poznáním, že existuje pouze a jen cesta vpřed, budete schopni dát vašim dnům řád. Je pravděpodobné, že na sebe budete muset vzít nějaký další závazek nebo zodpovědnost. Nevyhýbejte se tomu, pomůže vám to v hledání sebe sama. I přes drobné nepříjemnosti budete se sebou na konci měsíce hodně spokojeni.

Horoskop na sobotu 31. 7. 2010

Vstup do srpnového měsíce plného shonu a velkých už letních slev neobyčejně ovlivní vaše chování i myšlení mnoha Střelců. Ničeho se však neobávejte, neboť sil máte na rozdávání, i když s penězi to zase tak slavné zase nebude.

Začátek dnešního dne bude hodně ideální pro závažná rozhodnutí a důležitá setkání. Je vhodné, když budete mnohem více opatrní, než jindy a nebudete riskovat v žádném případě za volantem. Večer se můžete vydat na nákupy a pečlivě naslouchat vašemu milému protějšku.

O autorovi

  • Jméno LUCky.luKA
  • Region Karlovarský kraj
Můj profil