« Domů | Převrácený pentagram » | Nightwish » | Cradle of Filth » | Satanismus » | Satanské devatero » | Pro neznalce:Rozdělení metalu » | moje oblíbené obrázky » | Omg.. »

Pro neznalce:Rozdělení metalu

Rozdělení metalu :

 

Power metal (dragonforce,blind guardian,rhapsody…) :metalista přijede na bílém jednorožci, unikne drakovi, zachrání princeznu a pak se s ní miluje v kouzelném lese.

Thrash metal (slayer, testament, sodom…): metalista přijede, bojuje s drakem, zachrání princeznu a ošuká ji.

Heavy metal (AC/DC, megadeth, judas priest…): metalista přijede na harleyi, zabije draka, dá si pár piv a ošuká princeznu.

Folk metal (skyclad, empyrium, elvenking…): metalista přijede s přáteli, kteří hrají na akordeony, violy, flétny a spoustu dalších podivných nástrojů. drak z toho všeho zpívání usne. Pak všichni odjedou…bez princezny.

Viking metal (bathory, doomsword, enslaved…): metalista připluje na lodi, zabije draka svojí velkou sekyrou, stáhne ho z kůže a sní. znásilní princeznu k smrti, ukradne její věci a před odjezdem zapálí hrad.

Death metal (morbid angel,entombed, in flames…): metalista přijede, zabije draka, ošuká princeznu, zabije ji a odjede.

Black metal (dark funeral, dimmu borgir, moonblood…): metalista dorazí o půlnoci, zabije draka a nabodne ho na kůl před hradem. potom ošuká princeznu do zadku a vypije její krev během rituálu před tím než ji zabije. pak ji nabodne na kůl vedle draka.

Gore metal (cannibal corpse, exhumed, autopsy…): metalista přijede, zabije draka, rozhází jeho vnitřnosti před hradem, ošuká princeznu a zabije ji. Potom ji znovu ošuká, rozpáře břicho a sní její vnitřnosti. potom to, co zbyde ošuká ještě jednou, spálí mrtvolu a ještě jednou ošuká.

Doom metal (paradise lost, my dying bride, while heaven whept…): metalista přijede, uvidí jak je drak obrovský. pomyslí si že ho nemůže nikdy přemoct, propadne depresím a spáchá sebevraždu. drak ho sní a princeznu si dá jako dezert. a to je konec smutného příběhu.

Progressive metal (dream theatre, stratovarius, spiral architekt…): metalista přijede s kytarou a zahraje 26minut dlouhé sólo. drak se z nudy zabije sám. metalista dorazí do princezniny ložnice a zahraje další sólo s použitím všech technik a melodií, které se naučil za poslední rok na konzervatoři. princezna uteče a vydá se hledat heavy metalistu.

Glam metal (cinderella, twisted sister, ratt…): metalista přijede, drak se začne smát, když uvidí jeho zjev a nechá ho projít dovnitř. poté, co metalista vejde do hradu, ukradne princezně make-up a začne hrad natírat nádhernou růžovou barvou.

Nu metal (linkin park, limp bizkit, korn…) : metalista dorazí v hondě civic a pokusí se bojovat s drakem. jenže uhoří, když jeho debilní pytlovité oblečení chytne plamenem.

Agro metal (kabát, Argem a všechny zábavový skupiny J …): metalista dorazí na fichtlovi, draka ožere, poblije, s princeznou si pořídí deset blbých dětí a pak jde pro vidle a vykydá hnůj v maštali.

ZDROJ: Dakotka1

Jakyho IDIOTA napadlo dat mezi HEAVY METAL AC/DC ??? To neni normalní..!

Přidej komentář

O autorovi

  • Jméno LaDyMiWuAve
  • Bydliště Olomouc
  • Svůj život si nedovedu představit bez mých kejmou....ti sou moe všecko..ale úplně všecko.Nemenší místo u mě má teplokrevná klisna Bára...:))))
Můj profil