La_princess

nAmyšlena watička **

05.Prosinec 2008

Uvědomělá sexualita a pařmenské vyhoření

Co přesně si představujete pod pojmem lidská sexualita?Ten týpek na přednášce tím možná někoho zaskočil ale mě ne
Vysvětlovat vám to nebudu,jde o to,že uvědomělá sexualita,čili to že se vzrušíte za určitým objektem(říkám objektem protože každeho nevzrušují jen LIDI )začíná někdy kolem 12-13 let.
Jenže já mám takový neblahý pocit že se tohle dá provozovat i dřív.Třeba v sedmi.Ano mluví ze mě zkušenost,jelikož mám vedle sebe jednoho sedmiletého drobečka.(A fakt mě baví když dá facku Kenovi a zakřičí:Ty ses sní líbal ty hajzle?).A co vy,ocucávali jste Kenovi hlavu v sedmi letech? Nebo jste neměli Kena..?Chudáčci ..



Když něco děláte velmi dlouho a velmi zuřivě(tentokrát bude řeč o paření čili kalení ne páření)může vás to přestat bavit(stejně jako sex-od sexualniho vyhoření).To znamená že žádná akce vám už není dost dobrá,a pak se uchýlíte k nějakým perverzním hrátkám na nějaký kalbě.Tomu se říká že jste pařmensky vyhořeli,což ohrožuje asi 3/4 dnešní mládeže(lze soudit podle toho jaký je věkový průměr návštěvníků stodolní)

No já vám přeju aby jste zase pařmensky zahořeli a uvědomovali si svou sexualitu.Zatím se loučím (podpis vynechám jelikož má někdo námitky na podpis Wata )

Autor: La_princess v 15:29 |



Komentáře (1):

« Domů | Přidej komentář



25.07.2009 12:37:10, Lynne

my sme s kamosem v 7mi letech cucali pod posteli barbinam kozy..ja sem holka,ale lezba nejsem :D