20.Prosinec 2007

          ajeje, to je táááááák dlouho, co jsem semkajz nenapsala ani řádeček! měla bych to zpravit! zahcvilu asi pojdu, porotže to neustálé drcení do hlavy nových informací mě udělá nádor na mozku. není dne abych do sebe necpala ty kraviny. Né že by mě vzdělávání nebavilo, ale pořád se jako magor učit je to nejhorší, co tě může vůbec potkat- ach jo!

         k tomu ty vánoce. Víte co by mě zajímalo?! Kdo vymyslel ten stupidní svátek, jako nééé že bych ráda nedostávala dárečky, ale psychicky trpím tím veeeeeeeeeeeeeeeeeelikánským hlukem v obchodních centrech. Jako jsou tam vždycky, ale teď je to na zbláznění. nejhorsí jsou ty velký obchoďáky s hadrama a tak. to je vůbec to nejhorší!

        Stejně nejstupidnější svátek jsou ale velikonoce. jakej magor zas vymyslel tohle?! Jako na svátcích jsou hezké zvyky a to všechno, lae ne když dojde nějakej pitomec a myslí si, že nikdy není dost. Pak máme my ubohoučké holky týden červené pozadí a nemůžem is na ně celý týden sednout. není to fér. No a K TOMU TY TYRANI DOSTANOU JEŠTĚ PENÍZE! TO není fér. seřežou nás a ještě dostanou love- grrrr. Příští velikonoce prosedím na střeše.

        No když už jsme u těch stupidních svátků, můžu jich probrat víc. takový příchod Cyrila a Metodeje. No ehm, co si budeme říkat- pořád jsou z nás stejně neinteligentní opice, tak na co si tpo hrajeme, když oslavujeme příchod nějakých věrozvěstů. takový kluky od nás ze třídy ouplně vynechávám! Ty i kdyby potkali hned tři věrozvěsti najednou, stejně by jim nic nepomohlo!!!!!

        Další takovej je Hallowen. no nic proti no, ale nechápu ty, kteří lezou ostatním do baráku, vydírají je ať jim dají jídlo, nebo že jim něco udělají. jakože nemyslím si, že jim dávají lidé sladkosti, protože se jich bojí, ale protože chtějí, aby ty nevycválaný děcka co nejrychlejc vypadli.

        No tak milý přátelé, když to zhodnotíme, tak zjistíme, že všechhny svátky jsou stejně na hovno!!!!!

  

Vložil: Luccusenka ¤


Komentáře (2):
  • 22.12.2007 20:30:22, Luccusenka

    na to zubříku hodně rychle zapomeň, because já tě nenechám dojít až k nám domů a za druhé i kdybys atm došel, stejně budu sedět na střeše a řehtat se, jak pudeš z nepořízenou domů!

  • 20.12.2007 20:25:38, tajny mstitel

    no s tema velikonocema je to jak pro koho. holky je nesnasi a kluci je miluji pac jim to muzou za cely rok vratit. ted me tak napada ze bych se mohl o velikonocach stavit na polni