O autorovi
Autor blogu
Jméno: Luci_asek
Region: Plzeň-město
O mně: Život je to jenom jeden,ať se smějem nebo pláčem.Žít se má naplno a člověk má vychutnávat každý okamžik plnými doušky.Lidé z našeho života odcházejí a jiní přicházejí.Tito lidé jsou mou největší oporou.A já jsem hrdá na to ,že je znám a říkám jim přátelé
Můj profil

Přátelé

Life,friend,music,....
12.Květen 2013

A sakra... 

Mam byt na hypošku,mam samé závazky a poplatky .Otázkou zůstává dokážeme se v dnešní době obejít bez něčí pomoci ?

Odpoveď je ne ...

Bez rodičů,bez podpory přátel a především bez své vlastní vůle a odhodlání bych se k tomu nikdy nedokopla.

Vedlo mne k tomu mnoho komplikací v osobním životě.

Ve zkratce.myslela jsem že mám perfektní vztah,ale zkoušku v podobě potratu náš vztah neustál.

Každodenní hádky byly samozřejmostí.Odešla jsem.A hledala samu sebe.

Dala jsem šanci dalšímu skvělému člověku.

Opět jsem se spálila.Ale nevzdávám se.Mám kolem sebe plno lidí,kterým na mě záleží. Mají mě rádi proto,jaká jsem se všemi mými mouchami. Život se mnou není jednoduchý.Jednoduchý život by byla nuda.Nic mi neschází.Mám přátele,svou lásku kříženku z útulku.Mám Rodinu, která mne miluje. A svůj byt.Nic mi nechybí a poprvé v životě budu mít ještě něco:SVOU SVOBODU!

Budu plně sama sebou. Volná ani komu se nebudu zodpovídat. Jen sama sobě.Naplňuje mne to neuvěřitelnou energií. Přátelé mne obdivují, rodina nebo někteří mi nevěří, že to zvládnu. Po tom, co jsem zažila poslouchám jen svou intuici.A ta mi říká jdi do toho naplno!Momentálně kašlu na vztahy.Život nabízí mnohem víc a než se objeví,pokud se objeví,onen princ,tak proč si neužít?Sex je fajn a když máte daný pravidla stačí přátelství.Beru to jako druh uvolnění.Jako hru.Snažím se věřit a doufat,prozatím,však své srdce zamknu před každým,kdo by mi je chtěl ukrást.Nenazvala bych tuto etapu svého život novým začátkem, spíše posunem kupředu.Je to mnoho závazků a povinností.Jsem plná elánu a života jako nikdy.Díky podpoře mé rodiny a přátel, vím, že jsem jednala správně.Znovu jsem se začala věnovat knihám a meditacím.Poznávám nové lidi,někteří mi berou energii a s jinými se cítím jako bych je dávno znala.

Ženeme se za prací,lépe řečeno za penězi a za hmotný majetek.Zapomínáme však na sebe.Náš život je jen práce a shon.Nemáme čas na sebe,na rodinu. Přátele už skoro nevídáme. Procházíme kolem sebe navzájem a přesto se nevidíme. Je zde tolik možností a krás.

Otevřela jsem oči. Já žiju. Sice občas asi musím vypadat zvláštně,ale až potkáte dívku,která zírá kolem s úsměvem na rtech a očima do široka,pak jsem to já.

Přestala jsem si hrát na něco,co nejsem a zkusila být sama sebou.

Zkuste to … jen tak sena někoho v MHD usmát.Jsou jen dvě možnosti ,že Vám úsměv někdo oplatí,nebo si bude myslet ,že jste blázen.Co na tom záleží ! Je to Vaše volba.Každý den potkáváme někoho,kdo pro nás má významnou informaci a je na nás,jak s ní naložíme.

Moje velmi blízká přítelkyně říká- nehrab se v minulosti,přijmi to a buď Tady a Teď.Žít přítomností.

Je přeci tolik zajímavých lidí.Tak co,přidáte se ?Je to jen Vaše volba!

vložil: Luci_asek ¤