O autorovi
Autor blogu
Jméno: Luci_asek
Region: Plzeň-město
O mně: Život je to jenom jeden,ať se smějem nebo pláčem.Žít se má naplno a člověk má vychutnávat každý okamžik plnými doušky.Lidé z našeho života odcházejí a jiní přicházejí.Tito lidé jsou mou největší oporou.A já jsem hrdá na to ,že je znám a říkám jim přátelé
Můj profil

Přátelé

Life,friend,music,....
22.Listopad 2008

Život,čas:

Dva  pojmy.

Ani jedno nelze uchopit do rukou.

Život ani čas nelze zastavit.

Život ani čas nemůžeme ovlivnit.Můžeme pouze doufat,že budou milosrdní.

Život ani čas se nedá vrátit.

Žijeme abychom něco dokázali.

Já sama sebe ptám se,co všechno jsem dokázala ?

Co jsem vybudovala? V čem jsem dobrá ? A co zlepšit je potřeba ?

Táhne mi na dvacátý rok a momentálně se chystám na maturu.A hledám sebe samu .Část mě,si říká,že je to zbytečný se takhle ptát.Ale smrt mojí kamarádky mě donutila se nad tím zamyslet .Ona po sobě zanechala neuveřitelnou vzpomínku .Ale co dokázala ? Dokázala žít naplno.Dokázala si dělat ze smrti srandu až do úplnýho konce .Dokázala to ,že ji všichni obdivovali a obdivují její odvahu a statečnost dodnes.

Zamyslete se nad sebou a nad tím,jak žijete ....

Třeba se vám něco povede změnit.Kdoví ,co bude dnes,zítra,za týden,za měsíc třeba i za rok.Je důležité si uvědomit ,co jsme chtěli dokázat,v čem jsme chtěli uspět.

Rozhodnutí má velikou váhu,ale čin je mnohem důležitější.

Miliony lidí se dnes rozhodly něco dokázat - dát se na školu,začít podnikat,cestovat...,ale kolik z nich se odhodlalo k činu ?

Jen ten kdo své rozhodnutí změní v čin má šanci na úspěch .Má šanci zde něco zanechat a něco dokázat .

Život je to jenom jeden,ať se smějem nebo pláčem.Tak jděte a žijte .Úžívejte každou minutu,každou sekundu svého života naplno.Nevíte,co se může za chvíli stát !

vložil: Luci_asek ¤