V tomto článku bych chtěla zmínit možnosti a výhody párty stanů, které vyrábí a prodává firma mého přítele a které jsem si zamilovala díky jejich úžasným výhodám.

Zahradní stany se dají rozdělit do několika kategorií na menší zahradní stany 3x3m a altány jen se střechou bez bočních stěn, nebo se dvěma bočními stěnami proti větru. Altány se dají koupit ve spoustě barev, takže si je můžete sladit s baravností Vaší zahrady. Jsou hodně elegantní a levné, nezaberou moc místa, takže je můžete využít i pro menší zahrady. Teta používá ten stan s nůžkovou konstrukcí pro prodej obleční. Jezdí po různých prodejních akcích a burzách a stan jí chrání vystavené oblečení před případným deštěm. Jeden známý má od přítele zase stan pro účely jeho závodění. Tyto jsou řešené jako nůžkové stany, takže se hrozně rychle složí a zase rozloží do přiložené tašky.

Větší párty stany jsou pak dobré pro nejrůznější zahradní akce, svatby a podobně. Obzvláště svatby v párty stanech jsou opravdu oblíbené a na internetu můžete narazit na hodně článků na toto téma- např. jak uspořádat svatbu a párty stanu, nebo rady a tipy pro výběr párty stanu. My používáme občas zahradní párty stan 3x3 m pro grilování, když to vypadá nejistě s počasím. Super je, že má 4 stěny, které se ale dají odepnout- jsou jednoduše na suché zipy. Takže když je krásně a svítí sluníčko, tak je máme sundané a jakmile se třeba ochladí, začne foukat vítr, nebo začně pršet, tak rychle a jednoduše přiděláme boční stěny a jsme v teple.

Všechny stany můžete koupit ZDE: http://www.my-hobby.cz/184-zahradni-party-stany

napsal/a: Lucinka38 10:17 Link