°?!>>NaDpiS NeZnáMý<<!?°

TaK SeDíM u KomPa,PozORuJi ZpRáVy ,HroMaDíCí se Mi Na IcQ a s VeLkoU jIStoTOu ViM,žE oDePíshu JeN nA PáR uRczITeJch.. MáM VsHaK pLno VěCí,KteRé NeViM Jistě..

PrOč MáM StáLe BřicHo JaK KoPaCí BaLoN?

PrOč VyPaDáM,TaK JaK vůBeC vYpaDám?

PrOč Si NeMůžU nEcHaT pOsLaT NoHy NěJaKoU PošToU?

PrOč...?

StáLe DuMáM NaD TiM,pRoCz ZrOvNA Já JseM taK tLuStá,Co DěLáM vLaStNě šPaTNě? TéMěř NeJiM,JseM StáLe NěKdE veNku,TaK PrOcz StáLe Ne a Ne zhuBnoUt? VůBeC Mi tO neLeZe Na MoZeK.. ..NěJaK neJsEm s To PocHoPiT,Co Se UvNiTř Mě vLasTNě oDeHráVá,žE Mi Ta kILa NeJdoU sKoRo VůBeC DoLu VážNě To NePoBíRaM  .. JseM Do JiSté MíRy sPoKoJeNá s TíM,žE NeVyPaDáM TřEba jaKo LinKoVá,aLe Na dRuhOu sTrAnu míT PoStaVu JaKo TaKoVá TaTiáNa KuChařOvá By se JiStě KažDé HoLCe LíbiLo.. TaK Já Si tu vLaStNě SeDiM v kLiDu,TepLe a pOhoDě a PoKažDý KdYž MaM hLaD si SáhNu do LeDniCe a VžDyCky Se TaM NaJDe NěCo,Co Se Dá sNíSt ..JeNoMže Já vLaStNě aNi hLaD nEMíVam,JsEm ToTiž NaVykLá TéMěř NeJíSt..aLe kDyž TaK ProjížDim NeT,uVěDomUJu Si,JaK JseM vLaStNě bLbá,sObecKá.. A bůH Ví,zA KoHo Mě PovAžuJí OsTaTní JeDnO Je Mi vsHaK JaSný,žE DěTi Z aUsTráLiE a AfriKy By DaLi cOkOLiV Za MoU VáHu Co By aSi oNi DaLi Za To VyPaDaT JaKo Já? MíT VžDy ShaNcI Si z LeDNiCe VzíT NěCo K JídLu?! UvěDomuJeTe si To? JaKé jseM Já a MnoHé dAlShí DívKy BLbá?..VžDycKy Si VshIchNi řiKáme,JaK sMe tLuStý a PřiToM NáM NaShi VáHu MůžE ZáViděT TiSíCe DěTí.. VážNě BycHoM sI MěLy UvěDoMiT,že NeVyPaDáMe TaK šPatNě,jAk Si o sObě MysLíMe,Při KažDéM PohLeDu dO zRcAdLa FaKt JaKo TakhLe To Je sKoRo u KAžDé HoLkY . UpříMně NaRovINu řEKnU,žE bYch cHtěLa BeJt HuBeNěJsHí,aLe VyPaDaT JaKo NěKtERá z TěhLe... .. KteRé jsOu Se sVoU VáHou asi sPoKoJeNé,TaK To BuDu RaDěJi tLuStá... .. FaKt JseM Si JiStá,žE By MnOho aFricKýcH děTí DaLo coKoLiV Za NaShi VáHu,taKžE HoLkY Co Si mySLíTe,žE stE tLuStý Si NěDěLeJtE sTrAcHy,VžDyCkY MůžEm vyPaDaT LíP,aLe TaKy Hůř

P.S.: DíK,žE sTe To dOczEtLi Až Do KoNCe

Ségruško.....ty že ses tlustá???....ty chcec nakopat že jo?...nejsi tlustá tak to ani neřikej!! bud rada za to jaka si!Jesli ty ses tlustá tak já mám 2m!!

Dotye nech si ty řeči o tom, že si tlusá!!!!! dyk vážíš míň jak já ae prostě máš sportovní postavu... buď za to ráda;-)

Přidej komentář