Massa odmítl, že by měl v úmyslu Hamiltona ze závodu vyřadit | Felipe Massa

S blížícím se brazilským finále rostou emoce mezi příznivci formule 1,zejména pak Velká Británie se nemůže dočkat svého nového mistra světa.Zatím však není nic rozhodnuto a Hamiltonovi se všichni snaží radit, ikdyž zároveň dodávají, že se McLaren z loňského závodu zcela jistěpoučil.
Zvelkého množství komentářů na podporu Lewise Hamiltona však vyčnívajípoznámky Eddieho Jordana, které uvedl pro Daily Express. Tento Irvlastnil stejnojmennou stáj, která dnes nese název Force India.

"Cose týče Lewise, musí být opatrný. Ví, že v tuto chvíli proti němu stojícelý svět, ostatní jezdci jsou proti němu a stewardi jsou proti němu," varoval Hamiltona Jordan a připomněl penalizace ze Spa a Fudži.

Jordan však zašel ještě dál a domnívá se, že si musí Hamilton dávat pozor i na svého hlavního soupeře: "Kvůlitomu co řeknu, mě lidé možná nebudou mít rádi, ale pokud se ho Massapokusí vyřadit, jako to udělal v Japonsku, aby se pokusil ukrást titul,pak na to musí být Lewis připraven."

"Pokud tohlezkusí, pak musí Lewis otočit volant směrem na Massu, aby zajistil, žeani on závod nedokončí, musí mu urazit kolo."
Scénář jakovystřižený z dob soubojů Senny s Prostem se však nelíbí Massovi, kterýdůrazně odmítl, že by měl v úmyslu bojovat nečestně.

"Špinavétriky jsem nikdy nepoužíval. Nechci s tím mít nic společného. Jediné naco myslím, je vítězství v závodě. Ostatní už nezáleží na mně. Pokudbudu mistr, bude to splněný sen. Pokud ne, je to OK. Pokusím se o toznovu příští rok," odpověděl Jordanovi Massa.

Brazilský pilot pak zpochybnil objektivitu Jordanových názorů: "Od té doby, co Eddie Jordan prodal svůj tým, nemá s F1 nic společného, kromě toho, co řekne tisku!"
Předsamotným závodem tak pokračuje určitá psychologická hra a vedou seveřejné debaty o tom, kdo je pod větším tlakem. Massa sám o sobě říká,že nemá co ztratit, takže pod tlakem být nemůže.

O autorovi

  • Jméno MAXxDimension
  • Bydliště Ždár nad Sázavou
  • Mno tak nevím co o sobě psat. Já veselá, romantická a svým smylsem i lehce bláznivá osoba. Co bych jen mohl napsat? Snad jen to, že se rád seznamuju, když mi písnete vzkázek, tak určitě odepíši.
Můj profil