Prezident Ferrari rozbil při finále televizi | Ferrari

Prezident Ferrari Luca di Montezemolo agentuře Reuters prozradil, žepři letošním finále formule 1 rozbil televizi v reakci na těsnou prohrujeho jezdce Felipeho Massy.

"Rozbil jsem televizi, musím říci pravdu," přiznal Montezemolo."Byla to obrovská rána. Ošklivě jsem vyděsil dcerku ve vedlejším pokoji.

Vyhlášení vítězů jsem si naštěstí mohl užít na náhradní televizi," dodal.

Podobně frustrovaný byl šéfmechanik Ferrari, který jako jedinýpochopil, že Massa nevyhrál titul, už v době, kdy Hamilton předjelGlocka a snažil se horlivě a vztekhle ostatní přesvědčit, že se radujímarně. Vzteky pak praštil do zástěny, kterou poškodil.

"Nikdy v historii jsme neviděli rozhodnout šampionát v posledníchzatáčkách. A nikdy jsme neviděli jezdce protnout cílovou pásku sezony vpozici prozatímního šampiona.

Zázraky se často nedějí, říkám to proto, že loni to zázrak byl. Ajeho opakování je obvykle nemožné. Ale s Massou jsme nebyli daleko."

O autorovi

  • Jméno MAXxDimension
  • Bydliště Ždár nad Sázavou
  • Mno tak nevím co o sobě psat. Já veselá, romantická a svým smylsem i lehce bláznivá osoba. Co bych jen mohl napsat? Snad jen to, že se rád seznamuju, když mi písnete vzkázek, tak určitě odepíši.
Můj profil